Caterincă Mioritică

Siforin, sfinţit să scoată dracii din el (din el sau din Cejex?)

Ziarul de Vrancea
20 apr 2012 2496 vizualizări
Pedeliştii înfiinţează “coaliţia prefecţilor care se bat cu Oprişan”, însă doar unul bate cu pumnul că vrea să fie mai mult ca prefect

Pedeliştii băştinaşi se află în chinurile facerii listei pentru Consiliul Judeţean, acolo unde trebuie să mulţumească şi Alinul şi Siforinul şi Negrul şi Panciul, şi Bănelul şi Negoiţa şi Diaconul dar şi partiduleţele proaspăt reunite în “Alianţa pentru Vrancea”, ca să nu mai vorbim de electorat. Ei cred că ar avea vreo şapte locuri eligibile, aşa că au invitat în partid o serie de foşti prefecţi, care să îşi unească forţele pentru a urni baronul de la Cejex. Din noul partid al prefecţilor ar face parte, pe lîngă ex-prefectul SIForin, foştii prefecţi Romică, Cătălin, Costică sau Ionuţ. Cum locurile garantate sînt foarte puţine, iaca cearta în partid, întrucît nu se cade ca actualii consilieri, în frunte cu “Hrebenciuc de Vrancea”, să nu mai ridice mîna sus în următorul mandat, chiar că de vorbit doar Negrul mai ridică tulnicul împotriva baronului. Să sperăm că “Săptămîna luminată” îi va lumina pe portocalii că nu au 20% în preferinţele electoratului, aşa cum se îmbată cu “apă chiorul”.

Dragoş vrea să ştie cine-i mai prefect

În lipsa ministraşului Gabrel Berc de la Interne de la inaugurarea staţiilor Smurd din judeţ, fostul perfect Siforin s-a bucurat singur de o slujbă de sfinţire, de scoatere a dracilor şi de exorcizare în pregătirea alegerilor. Atunci cînd, foarte probabil, va fi bătut măr, de va scoate baronul dracii din el şi toate gîndurile de mărire ale PDL la palatul şutzului din dealul Cejexului. Dacă tot vorbim de coaliţia prefecţilor care se bat cu Oprişan, se spune că plecarea lui Siforin din biroul nr. 1 din Perfectură direct în campanie ar însemna şi baricadarea tuturor căilor de comunicare între instituţiile vecine. Deci, uşa pe care mai intra Moprişan în criza zăpezii, după ce îl porcăia pe prefect la tv, va sta închisă, după cum tună noul prefect, care pare că a venit în funcţie pentru a-i sabota imaginea fostului. Gurile de pe lîngă biroul nr. 1 din Prefectură spun că dacă Moprişan va mai călca prin biroul prefectului s-ar putea produce nişte contacte fizice directe şi s-ar auzi şi nişte urături, mai ales că se ştie, Dragosh Cioby vorbeşte ca să-l priceapă şi baronul. Aşa ca să afle toată lumea cine este prefect. Aţi înţeles, da?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
binevoitor, acum 4384 zile, 2 ore, 19 minute, 53 secunde
Scriind pe google cuvintele MIHAIL JAR vei descoperi multe lucruri care te vor ajuta sa sustii aceasta batalie electorala .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.