Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
30 mar 2012 1072 vizualizări
Ninel tremură în faţa lui Moprişan dacă gîndeşte cu capul lui

 Ninel tremură de nu mai poate gîndindu-se să nu-l supere pe Moprişan, atunci cînd mai are şi el cîte o opinie de om normal, care nu aruncă numai cu rahan în PDL şi care nu are numai laude la adresa primarului cu părul alb dar care n-a făcut nimic prin Focşani. Trezindu-se a doua zi după ce spune cîte una-alta că îl deranjează pe baron la matze şi, care nu cumva să se disturbe Mopul să-i ia primarii prin comunele PNL, Ninel face sluj şi se supără pe gazetari, punîndu-i să-i trimită întrebări în scris de acum înainte. ÎI reamintim lui Ninel, care pare a avea memoria scurtă, că nici partenerul său de uniune conjuncturală, Moprişan adică, nu se sfieşte să-i laude pe unii democraţi. Să îi amintim lui Ninel doar de pupicii baronului PSD pentru Blaga, Udrea, Murgeanu sau Alin. Aşa că, o cocoloşeală decentă pentru miniştrii de Vrancea, venită de la un liberal, e apă de ploaie.

Amantlîcuri între o profă şi un elev de-a 12-a la Eko

Gurile rele susţin că generalul din fruntea învăţămîntului vrîncean, boStan Rogozan, va avea cît de curînd de rezolvat o situaţie delicată din Colegiul Eko. După ieşirea la pensie a dictatorului Radu şi Ştefan, se pare că s-a întors şcoala cu fundul în sus. Unii elevi se plîng că sînt discriminaţi la teste şi note de o madam profă, care ar avea în schimb o relaţie nepotrivită, un iuby la clasă terminală. Colegii băiatului zic că profa l-ar medita pe tînăr şi în altceva în afară de manual. Iar relaţia este ferită de ochii curioşilor, pentru că doamna profă ar fi şi măritată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrea să-şi mute faulturile de pe blog în politică

S-a săturat de jambiere, fluier, pix şi de făcut poze la politicieni. Acum îşi doreşte să i se facă poze. Vrea în politică şi pentru asta îşi pune nemurile să-i facă munca de jos, să-i strîngă semnături pentru o eventuală candidatură. Deci presarul vrea să se bage în politică, să se ungă cu mierea guvernării şi să o facă pe deontologul în cuşca cu lei. Se visează probabil vreun Traian Ungureanu de Cacaina, cu zulufii independenţi însă. Blogăr, jurnalist şi politician? Să nu uităm latura sa sportivă, care l-ar face numai bun de politician, adică n-ar ezita să faulteze pentru a ajunge la ţintă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
hoax, acum 4402 zile, 1 ora, 53 minute, 52 secunde
Sa intelegem ca cirimia, dupa pupincurismele aplicate pe la pdl, se pregateste sa devina politician, cu binecuvantarea unei placinte? Hai, c-ar fi prea tare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.