Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
16 mar 2012 1152 vizualizări
Funcţie cu dedicaţie la APIA?





Surse competente de pe ogoarele Vrancei au auzit că pe o funcţia bună de şef birou la Centrul Local Focşani din cadrul APIA s-ar pregăti intens o pilă a cuiva de prin Perfectură. În nici un caz nu credem aşa ceva, mai ales că în instituţiile deconcentrate nu se promovează nepotismul, ci numai competenţa pură. Totuşi, sursele noastre zic că ocupanta funcţiei ar urma să vină din afara sistemului pentru că, nu-i aşa, toată lumea se pricepe la Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. Concursul este luni, aşa că avem foarte puţin timp de aşteptat pentru a vedea cine “răsare” muguraş de fluier pe postul bine plătit în instituţia unde se vîntură bănetul de pe… ogor.

Descindere cu amenzi de peste tot la pensiunea Ghinbir

Familiile care au sărbătorit 8 şi 9 martie la restaurant, cu o frigănea, un peşte şi o felie de tort la una dintre cele mai noi săli de evenimente de pe lîngă ARR-RAR, au avut parte de cea mai palpitantă noapte. Pe lîngă faptul că lăutarul basarabean tocmit pe bani mulţi să vină să încînte de mărţăguş, care a dat rateu vocal, pe lîngă meniul de 250 lei/persoană, petrecăreţii de la Ghinbir s-au trezit în mijlocul horei că se întrerupe melodia. Ca-n rap-ul ală de demult, la uşa era… garda. Garda era compusă din inspectori de peste tot, chitiţi să vină să facă pagubă patronului, ceea ce au şi făcut. Totuşi, razia de amenzi a stricat seara de mărţişor, iar oamenii s-au supărat că au pierdut un pumn de bani.

Cine sînt? Perfect “not found”

Deşi instalat perfect apolitic, Siforin nu-şi uită rădăcinile politice, chit că uită cine este. Intrînd pe site-ul său de campanie din 2008, cînd a candidat la Camera Derutaţilor, încercăm să aflăm cine este omul din spatele paginii de internet. Nu mai că, upssss eroare. Ni se transmite în engleză că “sorry, but you are looking for something that isn’t here”. Sau, mai pe limba noastră romanească, “scuze, dar căutaţi ceva ce nu este aici”. Normal că nu este la Camera Deputaţilor, că doar ocupă primul birou din Perfectura apolitică Vrancea. De unde se pare că ar mai sări puţin prin campanie, la locale, dar numai dacă madame Sory Plăcy spune că preferă Bucureştiul în detrimentul Vrancei. Deci de aia mai ţine site-ul ăla neactualizat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.