Caterincă Mioritică

Moprişan face glume macabre: dă felicitări de 8 martie la morţi

Ziarul de Vrancea
9 mar 2012 1574 vizualizări
Moprişan a vrut să fie sensibil şi delicat şi a dat-o în bară rău de tot. Baronul s-a apucat să semneze felicitări de 8 martie, de ziua femeii, şi a trimis cu teancul prin şcolile şi liceele din Focşani, că doar are şi prin unităţile de învăţămînt trepăduşi care-i “propovăduiesc” cuvîntul politic de la catedră

Şi aşa se face că asemenea felicitări au ajuns şi în cancelaria Colegiului AliCuza, unde profesorii s-au îngrozit cînd au citit pe unul dintre plicuri. Dînd dovadă de insensibilitate şi nesimţire, oamenii care îi fac treaba lui Marean au omis să mai actualizeze baza de date cu profesoarele care merită să fie felicitate pentru activitatea de la catedră, nu pentru a le atrage cu un carnet de partid.

Moprişan i-a trimis o felicitare de ziua femeii şi unei doamne trecute în nefiinţă acum mai bine de un an, Carmencita Culiţă. Foştii colegi de cancelarie au declarat că PSD a trimis o felicitare fostei profesoare şi de sărbătorile de iarnă, în condiţiile în care pentru cei trecuţi dincolo ar trebui arătat respect. Noi credem că ar fi mai bine să nu mai facă gesturi de acest gen. Cu banii tocaţi pe hîrtia pe care multe doamne profesoare cu mintea limpede au aruncat-o cît colo, Moprişan mai bine făcea o donaţie de carte sau de ce mai au nevoie cei din şcolile vrînceneşti. Ruşinică Moprişică!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 4423 zile, 21 ore, 48 minute, 49 secunde
COINCIDENTE ADEVARATE: Ceausescu cizmar - Oprisan tractorist , amandoi au tratat oamenii la fel . Al doilea are ocazia sa dispara elegant , nu ca primul .
Ani, acum 4423 zile, 22 ore, 36 minute, 3 secunde
Nu e vina lui Op, ci a consilierilor lui, care se ocupa de asa ceva. Gestul de a felicita o doamna, de 8 Martie, este unul frumos, indiferent de orientarea politica a domnului care il face.
Dumitru, acum 4423 zile, 22 ore, 37 minute, 23 secunde
Nu e vina lui Op, ci a consilierilor lui, care se ocupa de asa ceva. Gestul de a felicita o doamna, de 8 Martie, este unul frumos, indiferent de orientarea politica a domnului care il face.
paul, acum 4423 zile, 22 ore, 38 minute, 49 secunde
numai prostii face sturlubaticul asta, toata vrancea, parca este mosia lui
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.