Caterincă Mioritică

Ministrul Mustangul vrea net pînă-n Cucuieţii din deal, dar el încă scrie pe hîrtie

Ziarul de Vrancea
2 mar 2012 1013 vizualizări



Pentru cei care erau curioşi ce face ministrul copchil Răzvănel Mustangul la Ministerul Comunicaţiunilor, iată că au apărut şi primele instantanee de la şedinţele oficiale. Gîndindu-ne însă la denumirea noului său loc de muncă, dar şi la dorinţa enunţată imediat după ungerea sa ca ministru, în prezenţa lui Băselu, de a duce netul pînă în ultimul cătun din ţară, am fi crezut că discuţiile se vor purta prin tehnologii de ultimă generaţie. Cînd colo însă, vedem că ministrul Mustang este adeptul păstrării comunicaţiunilor tot pe… hîrtie. Ceea ce fac şi majoritatea specialiştilor de la minister, după cum putem observa din poza oficială. Majoritatea stau atenţi, cu pixul în mînă şi cu agenda deschisă pentru a-şi nota ideile esenţiale. Din 11 oameni adunaţi la masa discuţiilor, doar trei posedă cîte un laptop sau o tabletă, restul fiind de modă veche, credincioşi că ceea ce scrii cu mînuţa ta pe hîrtie, rămîne bine scris. Prin laptop-uri mai circulă viruşi, mai verşi cafea şi arzi circuitele, mai intră vreun coleg invidios şi dă delete, cine ştie… Totuşi, la cîte planuri măreţe de informatizare a anunţat Mustangul de Vestiro, parcă ne-am fi aşteptat ca măcar el să abia în faţă un gadget de fitze. Nu de alta, dar la elanul lui de început, mai-mai că l-am crezut că va ajunge netul în vîrful Vrancei, la Piscul Reghiului, înainte să ajungă, de exemplu, becul şi electriciatea! Punem pariu că în biroul Mustangului există o bibliotecă cu volume tipărite şi rafturi cu hîrtii şi mai puţine tehnologii avansate de comunicaţii rapide?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.