Caterincă Mioritică

Bîrfoteca miliţienească: nevasta şefului a scăpat de disponibilizare

Ziarul de Vrancea
3 feb 2012 1516 vizualizări
Miliţienii sînt mai cîrcotaşi decît politicienii. Asta pentru că, se pare, au mai mult timp la dispoziţie să se uite în curtea colegului.

Cică la o ţigară şi la o cafea, subiect fierbinte de dezbateri este modul în care nevăstica unui Norocel a scăpat de disponibilizarea din IJP Vrancea, chiar dacă era cap de listă. Domniţa care este cică adevărata şefă a familiei se laudă la toată lumea că e la facultate şi cică ar fi studentă emerită, că ar lua numai 10, deşi nu primeşte bursă şi nu o vede nimeni cu vreun curs la birou. Dar, asta e altă treabă, că doar vă imaginaţi ce fel de facultate pe repede înainte face distinsa soţie de poliţist şef. Şi pentru că vremurile tulburi din Ministerul lui Trăienică Igaş continuă, soţiorul şef poliţist vrea să o Norocel şi pe partenera sa de întreţinere şi să o treacă în rîndul personalului militar. Asta pentru ca nimeni să nu mai aibă nici un motiv să se uite la ea circumspect, sau cu dorinţă de disponibilizare, doar soţul ei e şefuţ. Aşa că, miliţieni cîrcotaşi, la cafea şi la ţigară, bîrfiţi pe altcineva, că soţioara Norocica nu va pleca din sistem. Îi cresc gradele peste noapte precum Norocel în basm.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
xxx, acum 4456 zile, 23 ore, 44 minute, 21 secunde
Comentariul postat de la IP-ul 79.114.138.234 a fost cenzurat pentru folosirea unui limbaj licentios.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.