Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!Ceiuţul pentru protestatari se îndulceşte la Cejex

Ziarul de Vrancea
3 feb 2012 930 vizualizări
Protestatarii zgribuliţi şi-au găsit o nouă chestie despre care să urle pe esplanada de la Prefectura şi Cejexul vrînceneşti.

Omul cu goarna mare, alde Didi Be(fără)jenăru, pare a fi epuizat scandările împotriva guvernanţilor, iar acum se ia de presă, asta după ce ziarul a amintit şi de prezenţa sa în fruntea mitingiştilor. Cum personajul este unul mult prea colorat, noi i-am recomanda să se uite în faţa cărei instituţii urlă şi poate îşi aminteşte şi de multele bube ale trepăduşilor lui Mare han, asta pentru a-şi diversifica „folclorul”. Cum însă în fiecare seară recuzita cu pancarte făcute la o firmă de publicitate din Focşani, în nici un caz confecţionate de amărîţii care urlă pentru bani mai mulţi, iese de la Cejex, ne e greu de crezut că mitingiştii politicircari vor apuca să-i facă un „huo” şi lui Oprel. Totodată, de unde credeţi că vine ceiuţul pentru strigătorii fără de treabă? Tot din Cejex, unde tocmai baroneţul îl îndulceşte cu puţin zăhărel şi cu multe vorbe de bine pentru piţigoiii care-i bătătoresc zăpada în Piaţa Unirii.

Show ist(o)eric cu două doamne PeDeListe

Ce se întîmplă cînd pui două doamne de Cacaina să se ocupe de aplaudacii partidului, aduşi pe 24 în Piaţa Unirii? Răspunsul se subînţelege: se huiduie. Aşa s-a întîmplat la Unire cu Mirelutza opecista şi Elizutza itemista, aceste două doamne teribile ale politicii vrîncene, care mai aveau puţin şi se coafau cu martori din pricina spălării rufelor murdare din politică. Păsăricile portocalii spun că cele două au fost responsabile cu transportul, tăiatul biletelor şi hrănirea celor veniţi să huiduie în piaţă, că doar de 24 ianuarie a fost miting PSD/PNL/PDL, iar concertul de huiduieli s-a cîntat pe mai multe voci. Alinuş ar trebui să fie mai atent cu împărţirea sarcinilor în partid întrucît cînd două gagici se ceartă aude şi lumea, mai află şi presa. Nu de alta dar cele două madame mai aveau puţin şi erau amendate pentru tulburarea liniştii publice. Care o fi fost mai tare în clonţ doar se bănuieşte. Ce se ştie sigur e că suduiala s-a produs în timpul programului oficial de la serviciu şi a fost deci plătită oficial de stat. Alo, domnu’ Capatos?


Portocaliii şi-au luat clown

După ce că în grupul pedelist de la Consiliul Local Focsangeles tăcerea e la ordinea zilei, şi cînd se deschide gura se întîmplă numai boacăne. Se întîmplă şedinţă de şedinţă, cînd liderul Nicu Frichinoase se umflă în pene şi se gîndeşte că el o va da într-un mare fel. Venit în grabă de la Bucale, Frichinel vorbeşte de mai bine ar tăcea, că şi aşa este luat peste picior de toată lumea, chiar şi de bunicul primar Didi care încă mai ştie să facă miştouri. „Notează cineva?”, a întrebat Bacinschi cînd areristul îşi desfăşura prelegerea despre cum partidul şi şeful său vor face pe dracu în paişpe să aducă păcură la ENET. În plus, Frichinoase s-a declarat solidar cu protestatarii din Piaţa Unirii, afirmînd că este de acord cu multe revendicări. Deci, e de bine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.