Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
27 ian 2012 1317 vizualizări
Un vicius îşi face casă şi minte de îngheaţă apele

Stare de fapt: orice mic politic ajuns în funcţie publică, din salariul de bugetar ajunge în doi ani de zile să-şi facă o casă. În Focşani. Stare de fapt: cînd viciatul e de la Primăria Focşani şi mai e şi social democrat, minte cînd presa îl întreabă dacă e adevărat. Stare de fapt: firma de arhitectură aleasă pentru desenatul mansardei şi al garajului este una apropiată pesediştilor, chiar fosta firmă a primarului Dydy. Stare de fapt: pămîntul cică n-ar fi al tesedistului vicius, ci ar fi o donaţie de la socru. Stare de fapt: e jenant, ne dăm seama, poate de asta a minţit presa. Stare de fapt: de ce se jenează un social democrat care spune că trăieşte din salariul de bugetar că şi-ar face vilă? Poate pentru că, adiacent salariului mic care l-ar scoate şi pe el să urle în stradă, mai are şi alte venituri, nedeclarabile? Păcat că în tot PSD-ul ăla unul singur e social democrat cu adevărat, tataia Iliescu. Şi el e pe ducă.

Pedeliştii îl aruncă din braţe pe boStan Rogozan

Scandal efervescent prin organizaţia portocalie de la Adjud, acolo unde boStanul pedelist pare că va… crăpa. De invidie, de răutate, de misoginism. Asta pentru că Mary Wolf ar fi susţinută de citricieni pentru a-l combate pe Jordash Bosty la cîrma IŞJ-ului, iar lupoaica are grijă şi de familie. Ciciă directricea de la Şcoala nr. 10, Marcelina Ghiutză, ar fi chiar verişoara lui Mary cea de la IŞJ şi nu rubedenie cu Bostanul vopsit. Şi pentru toate îmbîrligăturile astea, prin care Rogozan îşi pierde influenţa pe la Adjud, acest oraş al generalilor învăţămîntului mioritzic, organizaţia de acolo a început să freamăte. Asta pentru că Rogozan şi-a băgat picioarele în el de partid după ce în fruntea şcolilor s-a învîrtit bine de tot vrejul lui Bosty – liberal vopsit şi general convins. Popoiu ştie de ce!

Cine se mai găseşte să protesteze împotriva Puterii?

Sursele noastre zic că la protestele din faţa Prefecturii vrînceneşti s-au adunat gură cască în zilele trecute chiar şi oameni de-ai Puterii. N-a contat că partidul le-a cerut să stea liniştiţi în banca lor, să fie solidari cu formaţiunea care şi-a trecut în palmares cele mai dure huiduieli din istorie. Firea omului, fie el pedelist în carnet, e curioasă. Şi, că tot bîrfim de proteste, unii mai zic că în primele rînduri la mitingeala semi-politică din Focşani ar fi protestat şi un electrician bogătan, cu salariu şi pensie la un loc. Tot aşa, de dragul protestelor. Faza dură este că omul, care ridică în fiecare lună undeva la 60 de bulioane, a fost întrebat de ce scandează. Şi el, sincer, a spus: „păi dacă şi alţii scandează, strig şi eu”. De asta e dificil să pregătim o a doua revoluţie, că n-avem un motiv unic, care să ne strîngă de ouă pe toţi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
carlo c, acum 4470 zile, 20 ore, 18 minute, 28 secunde
pinochio bobo mortisan zice n-are bani de anl, dar isi face casa. sa-ti fie RUSINE!
catalin raicu, acum 4471 zile, 11 ore, 27 minute, 28 secunde
Asta este o dezinformare fara precedent! Directoarea de la scoala 10 NU este verisoara nimanui din ISJ. Se poate verifica oricand!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.