Caterincă Mioritică

Ţiganii s-au apropiat buzunarului baronului. Criza a redus drastic numărul portofelelor

Ziarul de Vrancea
20 ian 2012 1072 vizualizări
Baronetele şi rromii au găsit o cauză comună pentru protest: lipsa fondurilor şi a buzunarelor de shutit

Instantaneu de colecţie cu Mare han înconjurat de gipsoizi care protestau în Piaţa Uimirii împotriva portocaliilor, cei care se jurau că nu ne vînd gogoşi pe la alegerile din 2008. Fiecare era mînat în luptă de propriile dureri şi nevoi. Renato din cauza blocării accesului la fondurile guvernamentale sau europene pe care să le şut…investească, iar conlocuitorii, pentru nişte ajutoare sociale de stat cu ochii pe tavan pentru că, nu-i aşa, munca e pentru utilaje şi tractoare. În mod paradoxal, bună parte dintre oamenii din jurul presidentului de giudeţ sînt croiţi pe calapodul “noi nu gîndim, noi muncim”. Doar că munca lor are treabă de multe ori cu portofelele, cu gara, cu locurile aglomerate, cu deplasările prin buzunarele şi genţile celor gură-cască. Dacă stăm să ne gîndim mai bine, ştiind că “hAlin” este un cleptoman, s-ar putea ca invocaţii să se fi pus chiar bine lîngă el. Mop fiind liderul, iar ei umilii şi inocenţii învăţăceii săi. Baroane, mare grijă la buzunarele tale încăpătoare că la un moment dat elevii ajung să îşi depăşească profesorii şi parcă n-am vrea să te plîngi prin ziare că ai fost lucrat chiar de cei cărora le-ai cumpărat votul. Apropo, să ştiţi că am lucrat cu materialul clientului, poza fiind trimisă chiar de partidul scorojit de pe strada Republicii, cei care au numărat patru mii de protestatari joi în Piaţa Uimirii. Pe viitor, pentru a evita numărătorile eronate propunem să se intre cu bilet sau cu legitimaţie. Şi eventual să se completeze şi un formular ca la recensămînt în care să fie specificate scopul şi durata vizitei. Ce bine e în democraţie, cînd poţi să spui orice, chiar şi minciuni, iar poporul să te creadă . Aviz aplaudacilor!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mihai nistor, acum 4476 zile, 12 ore, 25 minute, 58 secunde
http://www.youtube.com/watch?v=6wVwztBBWJI&feature=player_embedded cu cat se plateste prezenta la demonstratia anti pdl. accesati linkul de mai sus.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.