Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
20 ian 2012 1225 vizualizări
Huliganii de la Universitate şi-au luat aspirine de la farmacia Aurei

Ultraşii, huliganii, liberalii care şi-au luat-o pe cocoaşă şi cei cîţiva pensionari ieşiţi seara la plimbare şi rămaşi să urle împotriva Guvernului au făcut vînzări record la o farmacie din buricul tîrgului la Bucale, situată chiar lîngă hotelul Intercontinental. Şi nu doar ei, dar şi bieţii jandarmi care au răguşit de cît au ţipat la unii descreieraţi de vandali. Ceea ce protestatarii nu au ştiut este faptul că bulinele de dureri de cap, răceală sau plasturii pentru julituri au venit din rafturile farmaceutice ale soţiei unui deputat PDL, de Focşani pe deasupra, Aura Furtună Mustea. Semn că, pînă la urmă, sănătatea chiar nu are culoare politică. Cînd te doare cocoaşa de la bastonul Jandarmeriei nu alegi de unde îţi iei analgezice. La fel, cînd te ustură stomacul de la… portocale, nu schimbi farmacia cea mai apropiată doar pentru că ar fi al consoartei şefului de la organizaţia de tineret a PDL.

Cîrcotaşii spun că prostestatarul Zamf Irescu e mînjit de banii pedele

Protestatarii de la “morcov” s-au băşicat rău de tot cînd l-au văzut, în prima zi de scandări, în fruntea comunitarilor revoltaţi pe primarul Valer Ică Zamf Irescu. Unii care ştiu mai multe despre familionul primarelui îi recomandă liberalului să ţină “ciocu’ mic” pentru că ar cam măcăni. Un comentator zedevist explică şi de ce. “Cred că ar fi mai bine să o lase mai moale nea' Zamfirescu de la Slobozia Bradului atît timp cît fiica sa, Merela, nevasta inspectorului Cristian se fotografiază zîmbind cu nesimţire alături de ministru pupincurist Oprea în Afganistan! Aaaaaaaa sau nu contează de unde ne vin banii?? Sau poate că şi ea a fost forţată de sărăcia băsistă să plece în misiune să vină acasă cu 15 mii de euro pedelişti???? Cînd e vorba de mălai nu contează de unde vin, hai?!? Dacă tot strigi că eşti om fii deplin nu doar de fond!!! Să-i pupăm în fund pe băsişti şi să ne prefacem PNL'işti. Ciocul mic nea 'primaru' că ţara geme de ipocriţi!!!”, îi transmite cîrcotaşului vicepreşului lui Nini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.