Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
14 ian 2012 1204 vizualizări
Lui Oprişan îi cade acoperişul partidului în cap

Mai marea ruşine pentru pesediştii vrînceni. Or fi ei în opoziţie, pricăjiţi şi oropsiţi de Băselu. Dar, una peste alta, casa lor pentru şedinţe este imaginea lor de oameni strîngători. Uitîndu-te la cum arată sediul din buricul tîrgului, de pe b-dul Republicii, mai-mai că ai crede că cei care stau acolo nu prea dau pe la sediul albastru a la Mitrea. Asta pentru că faţada a început să se scorojească şi, prin anumite locuri, chiar să pice bucăţi mari de tencuială. Pentru repararea sediului s-au cheltuit cîteva miliarde de lei din bani publici în guvernarea PSD, însă lucrările par să fi fost făcute de mîntuială. Sau poate că nu toţi banii au mers la reparaţii, cine mai ştie! Dar oare chiar nu-i este ruşine lui Mare han cînd intră în sediu că arată cum arată? Oare chiar nu se uită mai sus de cupola maşinii sale de lux? Sau poate e chiar adevărat faptul că Mare han nu dă nici pe la sediul de partid, aşa cum nu dă nici pe la serviciul său de preşedinte al tuturor vrîncenilor. Cert este că oamenii de bine ar trebui să lase la porţile partidului nişte saci de ciment şi cutii cu var lavabil, în caz că pesediştii nu pot face încă o rată la materiale de construcţii.

Flăcărica violet pentru o candidatură la perfect

Legea lucrează pentru ca perfecţii să poată candida la alegerile din acest an. Şi de acest lucru s-ar putea lega şi Siforin perfectul de Vrancea care, de sărbătorile de iarnă fără zăpadă, a transmis un mesaj de bine (de trăit bine) la mii şi mii de vrînceni. Mesajul de Moş Crăciun a fost însoţit de o imagine pe violet, semn că Siforin vrea să fie protejat energetic şi ajutat de energiile universului să izbîndească în lupta cu carul mare. Dacă acest lucru s-ar petrece, ar fi a doua încercare pentru Siforin, după ce în 2008, acesta a candidat, sau ne rugăm, aşa ni s-a părut nouă, la Camera Derutaţilor într-un colegiu criminal, cel de la Panciu, destinat de la început notarului miliardar Ceprean Nica.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ce spui, acum 4481 zile, 13 ore, 44 minute, 57 secunde
... mai Vasile, de ce folosesti diminutivul "morcovior"? nu-i asa ca are legatura cu a ta "rozeta" an(u)ala? ori faci parte din partidul alor 3 roze, a lu' bombonel/portofel?
db_in_actiune, acum 4483 zile, 49 minute, 53 secunde
Diseara sambata 14 ian avem treaba cu o javra ordinara pe la 18.30 la morcovior?!?
db, acum 4483 zile, 1 ora, 59 minute, 31 secunde
diferenta dintre masina domnului Presedinte si sediul PSD este ca ea nu a fost construita de "iubitii oameni de afaceri vranceni".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.