Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 dec 2011 1220 vizualizări
Citricienii s-au convins cît de tare e Bostan-ul

După luptele de gherilă de la nivelul Inspectoratului Şcoalelor dus între adjudenii Jordash Bosty şi boStan Rogozan, la care a ieşit învingător liberalul vopsit şaten închis, fără luciu, citricienii s-au lăsat păgubaşi să-l mai demită. După modelul “lăsaţi-l în pace că a cotizat greu” adoptat şi de Mişu Copac, geamănul de la Casa de neSănătate, şi Jordash Bosty ar fi primit avizul de “neatingere” portocalie. Asta şi pentru că democrat-liberalii ar fi realizat că e mai cu biluţe decît ar fi Rogozan. Iar ceva mai multe cunoştinţe în cazul păstrării Bostanului nespart ar avea chiar Liviu Bosty, nepotul de la Păuneşti. Şi Bostanul a scăpat netăiat chiar dacă a trecut Haloween-ul.

Cine e cel mai fericit că Blaga i-a luat locul Prostănacului?

Nu doar pedeliştii jubilează că la Senat s-a înscăunat unul dintre ai lor. Cu siguranţă sînt şi cîţiva pesedişti care ţopăie prin dormitor dimineaţa cînd îl văd pe buldogul Vasi Blaga urcînd la prezidiu şi “lătrînd” la senatorii neamului. Unul dintre cei mai fericiţi pesedişti ar fi chiar baroneţul mioriţic, cel care a recunoscut că Blaga e cel mai bun ministru de Interne ever. Acelaşi baroneţ care s-a lăudat că se pregăteşte intens să devină chiar el ministru de Interne. Pentru cei care au memoria scurtă, reamintim că pedelistul Vasi Blaga l-a scăpat pe Mare han de-o demitere spectaculoasă în mandatul Tăriceanu, cînd liberalii erau decişi să-i tragă scaunul de sub cu… fund. Dar atunci, Neluţu Stan Păpuşă a dat înapoi, iar ministrelul de Interne Blaga a decis că Mare han trebuie să rămînă. Uite de asta nu mai poate Mop după buldog. Şi mai e unul de la guvernare care-l inspiră pe baron, unul care nu l-ar (Gabrell) Oprea dacă Mop s-ar duce la UNPR.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.