Caterincă Mioritică

Viciul Morti şi Bîrlă ramă groasă, ore suplimentare la Extrem

Ziarul de Vrancea
25 nov 2011 1544 vizualizări
Cică Bobo Morti a fost ca un “ghiocel”, culegător de laude la balul boboacelor cu stetoscop u el şi cel care cuvîntă numai cuvîntul domnului preşedinte s-au uitat după balcoanele alegătoarelor

Cine e cîrcotaş şi zice că organul administrativ nu lucrează? Să îi fie ruşine!  Zău aşa! Faptul că vicele Bobo Morti face chiar ore suplimentare se confirmă pe deplin, după participarea distinsului niciodată primar, întotdeauna pierzător, joi seara, la Balul Bobocilor de la Şcoala Postliceală Sanitară de Stat “Hippocrate”. Cum adică ce făcea? Omul era prezent la datorie, alături de o adevărată trupă de tineri de la PSD, partid care l-a crescut şi l-a sprijinit la bine şi la rău. Ce făcea acolo? Dom’le, chiar nu înţelegi? Era în exerciţiul funcţiunii, adică a vegherii dacă doamna director a şcolii menţionează suficient de des sprijinul acordat de primărie, şi în mod special “sprijinul domnului viceprimar Bogdan Matişan, aici prezent”. Eiiii, aşa e chiar culmea! Era reprezentantul unei instituţii şi cu mîndrie se înclina la fiecare amintire a numelui său. Ca un ghiocel, cu mînuţele împreunate, zîmbind politicos şi sperînd că menţiunile la adresa sa vor trece de cifra 10. Misiune îndeplinită! După ce a fost periat de nu mai avea o scamă, Bobo Morti a servit cîte ceva şi a făcut un pic de mişcare la “Extrem” printre superbele viitoare asistente. Ca deh, muncă muncă, da’ plăcerea unde-i? Şi, ca să fie echipa completă, pe la miezul nopţii, prin discobîlci a sosit şi Bîrlă, secundul mai tînăr al domnului preşedinte al Vrancei. Evident, Bîrlă venea de la muncă din Cejex şi nu de la partid, acolo unde este reperat mai mereu la orele prînzului frecînd menta, a, ne scuzaţi, cei trei trandafiri. Cei doi reprezentanţi ai TSD s-au zbănţuit, au socializat, s-au uitat după şi airbaguri şi au făcut o radiografie a electoratului de sex frumos şi dezbrăcat. Dacă mai întrebaţi şi de data asta de ce, chiar că sînteţi cîrcotaşi şi vă recomand să vă faceţi ziarişti! (Ochiul Magic fără Ernest)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sperietoarea din lanul de porumb, acum 4528 zile, 4 ore, 30 minute, 55 secunde
Asta ar trebui sa tina un buchet mortuar in mina tot timpul.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.