Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
25 nov 2011 1074 vizualizări
Partidul OTV dă adeziuni prin parcări

Partidul Poporului este atît de popular încît adeziunile la formaţiunea “OTV în direct, senzaţional, exclusiv, şoc şi am găsit-o pe Elodia” se fac exact în sînul… poporului. Spunem acest lucru pentru că unul dintre oamenii puşi să ridice pe culmile gloriei formaţiunea din garsoniera lui Dan Diaconescu aduna într-o zi adeziunile simpatizanţilor pe maşina personală, într-o parcare din apropierea fostei autogări. Colonelul Bîhcu, înfofolit bine şi cu pălăria pe ochi dădea cu icsul pe hîrtii, înconjurat de cîţiva oameni cu perspective în politică. Păi dacă în halul acesta se strîng membri pentru partidul lui Diaconescu, atunci la alegerile din 2012, PP-DD Vrancea şigur va avea o mulţime de preşedinţi de scări de bloc. Domnilor, sînteţi serioşi, sau ce Dumnezeu?

Unor pedelişti li se pare că doi liberali la Prefectură e cam mult

După ce Focşaniul a stat mult şi bine fără viceprimari, acum reuşim performanţa de a face economie la buget şi c-un salariu de subprefect. Asta pentru că descălecatul lui Dragoş nu s-a mai propus, din motive de amînare, pînă cînd contestatarilor din copacul cu portocale din Independenţei le trece greaţa pe care o au cînd aud de un fost liberal. De încă unul am putea spune noi, asta dacă este să cîntărim că de fapt şi prefectul actual e tot din pepiniera liberală. Se ştie că Siforin şi Dragoş Ciobi au avut, la un moment dat, aceeaşi viziune galbenă în săgeată, numai că vremurile politice i-au reorientat. Cîrcotaşii spun că unul dintre cei cu greţuri matinale, la prînz şi seara cînd aude de Ciobi sub ar fi consilierul judeţean cu gura mare Cornelush Negruţ. Acesta şi-ar dori un om de-al pedeleilor, că doar partidul e mare şi foamea şi mai şi. 

Pocăitul spoitor, dat în urmărire generală

Poliţaii au fost puşi pe cercetări şi filaje nocturne pentru a-l prinde pe pocăitul scriitor pe toate clădirile, pubelele şi staţiile de autobuz din oraş. Edilii de Focsangeles recunosc că pînă acum nu au reuşit să pună mîna pe carioca neagră cu “Vine Isus”, dar că posesorul ei este dat în urmărire generală. Păi şi ne întrebăm şi noi, cum îl vor recunoaşte poliţaii că el e? Îi dau o probă de caligrafie sau îl întreabă cum se scrie Iisus? Pînă cînd poliţaii îl vor captura pe cel care a redesenat peisajul urban, Primăria i-a pus trei momeli, cele trei sculpturi monumentale din intersecţii. Operele de artă l-ar putea atrage pe pocăit să-şI exerseze talentul. Însă viciul Bobo Morti crede că nu va apuca să mîzgîlească nimic, mai ales că sculpturile sînt puse în intersecţii unde pocăitul riscă chiar să-l vadă pe Iisus din Ceruri. Punem pariu?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.