Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun! Parlamentarii citricieni îl şantajează pe Bocculeţ pentru 75.000 euro

Ziarul de Vrancea
18 nov 2011 1099 vizualizări
Derutaţii şi senatricea citricieni de Vrancea cică trag de premierul Milică Bocculeţ să le promită bani frumoşi pentru colegiile din teritoriu dacă vrea să-i voteze proiectul de buget pentru anul aviator.

Bursa bîrfelor de la Parlament spune că parlamentarii ar fi primit promisiuni clare că ar urma să le fie viraţi cîte 75.000 euro, ca să vadă lumea care i-a ales că produc şi ei ceva pentru popor. Totuşi, parlamentarii Tralalin, Răzvănel şi Plăcy au primit şi o listă scurtă pentru destinaţia banilor: şcoli şi drumuri. Deci, în perioada următoare ar trebui să vedem efervescenţă portocalie prin judeţ, cel puţin din partea a doi derutaţi pentru că senatricea are agenda ocupată cu maidanezii de pe malul Dîmboviţei. Pentru ca liberalii să se oftice, cică aceşti cîte 75.000 euro ar proveni din fondul de rezervă bugetar-electorală.

Didi vrea nepoţei. Şi noi vrem cinematograf!

Primarul cu părul de cleştar este supărat pe presari pentru că îl gratulează cu termenul de primar-bunic. Didishor s-a ofuscat că o tot dăm că este bunic, cînd el, primar la pensie, n-are nepoţei să-i plimbe prin parc. Asta deja nu mai este treaba noastră. Problema noastră ar putea deveni faptul că nu avem parc unde să plimbăm progeniturile. Şi unde mai pui că vina îi aparţine şi primarului Didi Bacinschi. Şi ca să se ştie cît de bunic în viziune este primarul cu părul alb, ne permitem să-l mai criticăm pe Didishor şi pentru declaraţiile tembele legate de cinematograful Balada. Primar şi inginer, el spune că ar prefera să ţină cinema-ul ca bibelou, să nu intre emoneii să spargă seminţe sau să-şi taie venele la seria de filme cu vampiri.

Laur-balaur, bate bine cărţile pentru poker la PNL!

Aşa zişii liberali de la Focşani se pregătesc să îşi aleagă un nou preşedinte. Şi cum un militar n-a fost capabil să ordoneze filiala, Ninel şi Kanty grădinarul au spus că, hai, să încerce cu un cartofor-afacerist, care să o ordoneze după cărţile cîştigătoare. Afaceristul căruia îi plac pariurile, Laur-balaur ar avea un model de preşedinte după care să se ghideze. Sau să blufeze. Cică tocmai Omul floare ar avea niscaiva probleme cu pariurile la cărţi, Crinuţ fiind pasionat de poker. Însă, dacă cumva Laur-balaur ar ajunge să încingă vreo roială cu Omul floare, sfatul nostru este să îl lase pe lipovean să cîştige. Cică în caz că nu se întîmplă aşa, iese cu scandal mare. Şi n-am vrea să-l dea Omul floare pe Laur-balaur afară din PNL înaintea lui Ninel Palmolive.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.