Caterincă Mioritică

Doi apărători ai justiţiei, violet pînă la sînge

Ziarul de Vrancea
18 nov 2011 1329 vizualizări
Oamenii care veghează ca justiţia să se înfăptuiască în Romania, potrivit legii, se tem. Se tem tare! Dar nu de infractori, violatori, afacerişti şi politicieni mînjiţi.

Procurorii se tem de atacuri energetice şi, drept consecinţă, îşi iau măsuri de apărare. La întîlnirea cu Codruţa, sportiva care împarte justiţia în patria Băselului, pricororii Ionică Lefter (prim-procuror la Vrancea) şi Marius Iacob (prim-adjunctul procurorului general al Romaniei) au apărut de parcă se mînjiseră cu hîrtie carbon. Ca scoşi de la fotograf, ambii îmbrăcaţi în violet, asta cu toate că era vineri şi nu joi. Şi vinerea se ştie, atacurile sînt mai slabe. Cei doi au părut cel puţin dubioşi, exagerînd cu cămăşile şi cravatele în culoarea gay-lor. Şi pentru că flăcărică lîngă flăcărică trage, Lefter şi Iacob au stat aproape unul de celălalt de parcă voiau să facă zid de protecţie, energetică desigur, pentru doamna cu talerul, Codruţa.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Boc, acum 4534 zile, 20 ore, 3 minute, 12 secunde
Doi aparatori ai justitiei??????????????????????DE CE DACA UDREA CATALIN A SCHIMBAT DE 3 ORI DECLARATIA,IN MOD DIFERIT LA ACELEASI INTREBARI,PRIMESTE (NUP),ESTE LEGE?? SI JUSTITIE?? SAU ESTE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.