Caterincă Mioritică

Cum a lăsat fostul şef Salvarea fără de salvare

Ziarul de Vrancea
18 nov 2011 1554 vizualizări
Cînd se schimbă şefii la o instituţie, se cunoaşte prea bine, n-are cum ca noul venit să fie de acord cu ce a făcut cel dinaintea lui.

Însă, cînd la mijloc ar fi nişte achiziţii făcute de dragul de a toca banii, fie ei şi ai salvării, e de sînge situaţia. Sînge pare a sări din toate părţile şi la serviciul de ambulanţă judeţean unde, cică fostul manager Onnia, înainte să plece la rezidenţiat la Bucale, a cumpărat ce n-a trebuit. Iar noul şef, Stroemoiu, a fost lăsat fără nici un sfanţ pentru urgenţe. Păi nu în condiţii de criză se arată cît de bun manager eşti? Fostul Onnia s-a gîndit să-l pregătească de ce este mai rău pe urmaşul său, care a mai avut un mandat pe la Salvare. Domnule Stroemoiu, v-a căzut glicemia? Ne pare rău, dar Onnia n-a luat glucoză.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
misulica, acum 4541 zile, 13 ore, 4 minute, 36 secunde
Stoenoiu si DSP stiau ce e la Ambulanta doar facusera si un control inainte pe la domnul Onia si si-au pus mainile in cap , au medidat si au zis ca ar fi bine sa plece la rezidentiat .Da oare Onia o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.