Caterincă Mioritică

Fostul şef al Poliţiei, monden rău de tot alături de noua soţie Lili

Ziarul de Vrancea
12 nov 2011 8771 vizualizări
“Pagina de caterincă” se mondenizează puţin sau oleacă, dacă eşti mai de la Botoşeni, şi prezintă astăzi un cuplu de mondeni vrînceni exilaţi prin nordul Moldovei. Este vorba despre fostul şef al Poliţiei Vrancea, Viorel Şerbănoiu, alături de noua sa cucerire, soţia bunoacă Liliana, prezenţi la un eveniment monden la Botoşani - nunta băiatului naşului lui Şerbănoiu, adică primarul portocaliu Cătălin Flutur.

După cîte se vede din poze, poliţaiul şef este extrem de mîndru de mîndra sa, dar şi foarte protector cu domniţa brunetă şi creolă, cu nouă ani mai tînără decît el. Din ce mai bîrfoteşte tîrgul, cei doi ar fi fost prieteni de familie, cînd ambii erau implicaţi în alte familii, şi s-au cuplat oficial după pronunţarea divorţurilor şi demiterea prin avansare a cumătrului Şerbănoiu într-un oraş unde cei doi se puteau ţine de mînă fără să-i bîrfească lumea. Cei doi s-au cununat după ce Şerbănoiu a fost exilat din considerente politice de la Vrancea şi promovat la Botoşani, oraş unde poliţaiul cu mustaţă cică se simte în elementul lui, înconjurat de atîţia şefi pedelişti. Lucru care se observă şi din poze. Şi cică cei doi şi-au luat şi o căsuţă, ca să nu zicem vilă, pe la Focşani, că doar îi trage pămîntul natal. Cît despre noua doamnă Şerbănoiu, domnii pot admira. Dar nu prea mult pentru că are cel mai tare bodyguard, şeful Poliţiei Botoşeni.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
O mustata, acum 4546 zile, 20 ore, 50 minute, 46 secunde
Frunza verde de cicoare...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.