Caterincă Mioritică

Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
4 nov 2011 914 vizualizări
Kanty a petrecut de ziua lui lîngă Pesedeu

Mondenii de prin Focşani spun că săptămîna aceasta a fost party mare la un restaurant care stă mai mult închis decît deschis din municipiu. Muzica şi mirosul de gogoşi şi fripturi se simţeau din coastă de lîngă sediul Pesedeului, de la un restaurantul auriu. Aici, pare-se că a suflat în lumînări chiar Kanty Popesque, avîndu-i alături pe amicii săi transpartinici, fie liberali, fie social democraţi, că nu se mai ştie.


Pedeliştii vor să ne ia sîngele

Campania de verificare a sănătăţii vrîncenilor făcută de doamnele lui Ninel a stîrnit niscaiva invidii pe la partidele adverse, acolo unde madamele lui Alin sau ale lui Mare han nu sînt deloc vizibile. Drept pentru care, citricienii vor să ştie şi ei cît de sănătoşi sînt cei care îi votează şi, cică, vor şi ei să ne ia tensiunea, glicemia, să vadă cît de bine vedem cît aruncăm cu ştampila, de astea. Ne gîndim că dacă doamnele liberale ne-au găsit nici prea-prea nici foarte-foarte, testele medicale ale citricienilor ne vor găsi că „trăim bine” din 2004 încoace.

Omul care a făcut umanitatea să miroasă frumos a uitat nişte coduri

Omul care a stîrnit vii polemici în această săptămînă, după ce poliţiştii i-au mirosit şi apoi săltat stocul de parfumuri, Dan Parfum se apără şi spune că la urma urmei el a făcut un bine umanităţii. I-a făcut pe cei care luau de la el să arate frumos cu bluziţe de firmă şi să miroasă frumos, de la casele de parfumuri celebre de prin Europa. Şi poliţiştii ca nişte ciobani ce sînt ei, n-au înţeles că mai bine miroşi a bulgari decît a oaie şi l-au acuzat pe UPI de evaziune fiscală. El zice că-i curat, că doar n-a împărţit droguri, etnobotanice sau a dat în cap la oameni. Problematică ar fi descoperirea în teancul de ţoale de firmă a unor coduri de bare care-s suspecte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bossu, acum 4550 zile, 19 ore, 40 minute, 8 secunde
la parnaie cu deephit asta
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.