Caterincă Mioritică

Mesajul de după blocuri pentru pişăcioşii neruşinaţi

Ziarul de Vrancea
28 oct 2011 1147 vizualizări
Lipsa toaletelor publice combinată cu nesimţirea unor concetăţeni de-ai noştri (prea mulţi n. r.) i-a împins pe unii focşăneni să scrie pe blocuri la mesaje disperate.

Acestea au fost descoperite pe un perete în zona Hala Moldovei. Chestiunea pe care o reclamă “grafferul” este veche de cînd hăul, iar cu autorităţile din ziua de azi nici nu îşi va găsi rezolvare prea curînd. E limpede că persoanele care îşi fac unele nevoi pe după blocuri, la cîte un colţ au carenţe mari în ceea ce priveşte bunul simţ, dar în virtutea echidistanţei ne gîndim şi la ei. Se poate întîmpla să îţi vină să... Ce faci? Te mai poţi abţine un minut. Dar în 60 de secunde nu poţi ajunge nici acasă, nici nu găseşti vreo toaletă publică. Faci pe tine? Rişti să devii prostul satului, să facă mişto lumea de tine şI, în lipsa unei alternative, te răzbuni pe primul perete, boschet sau copac enervîndu-i la culme pe cei care au ghinionul de a locui prin zonă. Nu dezavuăm neapărat cele scrise pe peretele cu pricina, dar ce treabă or fi avînd bietele mămici cu vezicile slabe ale pişărcoşilor?


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.