Caterincă Mioritică

Video!!!Doar o bîrfă să-ţi mai spun!

Ziarul de Vrancea
30 sep 2011 1952 vizualizări
Bruneta miliţistă de la rutier, vedetă pe youtube

 După ce v-am prezentat-o pe miss poliţista de la Tulnici, azi o avansăm în atenţia cititorilor pe miss miliţista de la Focşani. Bruneta cu uniformă a fost filmată în exerciţiul misiunii, dirijînd afectată circulaţia din faţa sediilor lui Ninel şi Tralalin. Simonique Ardeleanu îşi fîţîie funduletzul pe strada proaspăt asfaltată, cu o mînă fluturînd după şoferi, în timp ce cu cealaltă ţinea telefonul mobil. Păi să nu o amendeze şi pe ea cineva?

O conversaţie destul de lungă purta bruneta, după cîte a surprins admiratorul missei, timp în care putem admira şi tocurile de 12 ale miţiţistei, dar şi faptul că părul îi iese ca la reclama la vopsea fără amoniac, impertinent de sub caşchetă. Şoferii care se plimbă numai dinadins prin oraş ca să o întîlnească spun că miliţista brunetă te amendează cu zîmbetul pe buze. Zîmbet de cristal Ceaicovschi, după cum ne spun cei căzuţi în mrejele brunetei de la rutier.

Arbitrul monden lucrează la DNA Piteşti

Şi pentru că arbitrul monden Mariusică nu conteneşte să ne uimească, astăzi vă spunem că fostul fluieraş este atît de ironic încît face mişto de el însuşi. Foarte activ în viaţa mondenă, fluieraşul socializează intens pe Facebook, acolo unde îşi impresionează prietenii cu noul său loc de muncă. Nu arbitrează, nu participă la curse nocturne, nu face scandal în mijlocul drumului ci… lucrează la DNA Piteşti. Iar simbolul locului său “de muncă” este o valiză. Nu ştim dacă are bani pentru el sau pentru colegul fluieraş Johnică Serică. Iar cei doi fac vizite dese pe la Tribunal, unde încearcă să se disculpe vis-à-vis de şpaga în fotbal.

Un Negru care se urcă cu maşina peste bebeluşi

Supărare mare dintre mănicile care vin cu bebeluşii în cărucior la locul de joacă din Grădina Publică, de lîngă discotecă. Se pare că pentru pasiunea sa pentru şah, fratele consilierului Negru nu ţine cont de nimic şi mai are puţin şi se urcă cu maşina de serviciu, de la ITRSV, un Logan alb, pe bebeluşii de la spaţiul dedicat lor. Fratele Negru a fost reperat în timp ce se răţoia deloc ca un gentleman la nişte mămici, speriate de apucăturile la volan ale omului. El striga în gura mare că bebeluşii să se dea la o parte, că el trebuie să parcheze. Judecînd după înverşunarea cu care se înfigea cu maşina în locul pentru bebeluşi, nu putem să înţelegem decît că pentru pasiunea sa, şahul, fratele Negru e în stare de orice.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
comis68, acum 4583 zile, 17 ore, 8 minute, 18 secunde
pitipoanca atipica! halal politista!
ama, acum 4584 zile, 27 minute, 50 secunde
Fata asta nu este buna de polista , locul ei este in alta parte
angheluta, acum 4584 zile, 1 ora, 46 minute, 30 secunde
bruneta are multe belele la activ ,oare cine-o iubi asa de mult in politie???in permanenta vorbeste la telefon ,e o sfidare la adresa cetatenilor orasului ,a soferilor din trafic si a colegilor ei din citeste integral
jisandel, acum 4584 zile, 1 ora, 58 minute, 58 secunde
Pai nu era normal sa pun filmuletul pe youtube sa vada toata lumea ce militista avem in Focsani?In timp ce se asfalta bulevardul,ea dirija circulatia in intersectie acolo...a facut semn la masini sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.