Caterincă Mioritică

Pitzipoancele şi-au făcut rost de cadre feişăn în Piaţa Uimirii

Ziarul de Vrancea
30 sep 2011 1820 vizualizări
Nici bine nu au terminat meşterii lui Manole de finisat Piaţa Uimirii că “Ana” a şi început să se cocoaţe şi să pozeze pentru Feisbuc, unde să o admire toţi cocalarii.

Nu că ar fi ceva rău să îţi faci poze, dar să te sui pe un muzeu şi pe celelalte elemente arhitecturale, să te tragi în poză cu jetul fîntînii arteziene şi cu aparatul de aer condiţionat este “o fiţă” ce numai Romanica poate să genereze. În loc să se bucure de noua piaţă ca tot omul civilizat, gagicile pitzi îşi pun flori în păr, îşi iau blugii slim şi îşi dezgolesc un umăr. Totul pentru o cauză nobilă de feişăn. După ce Haifaivul a căzut în dizgraţia celor care vor să fie prieteni cu toată lumea, virtual desigur, acum noua fiţă - Feisbuc - este plină de domniţe care se trag în poză cu lucrarea destinată parangheliilor de partid.

Norocul gagicilor este că sînt prea drăguţe pentru urîţenia din Piaţa Uimirii. Şi pentru ca să nu fim acuzaţi că am fi, vezi Doamne, misogini, piaţa e plină zilnic şi de cocalari… Băieţaşii a căror principală activitate este crăpatul seminţelor. Printre dinţi, se fac că-s interesanţi: “ce faci fetele, te plimbi?”.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Me, acum 4561 zile, 22 ore, 25 minute, 7 secunde
M-ai ghicit, chiar sunt un dela de nu-i convine nimic. Nu stiu ce o fi asa greut de crezut ca si acum ca si inainte de a intra in reparatii piata nu era vreo mare smecherie. Sanatate!
JYGJH, acum 4561 zile, 4 minute
nu stiu cine a scris articolul dar sufera de boala celor care nu sunt multumiti de orice s-ar intampla, urata era Piata Unirii inainte urata este si acum Dumnezeu sa-i mai inteleaga
Terente, acum 4563 zile, 2 ore, 4 minute, 54 secunde
Mama ce jurnalisti batraniciosi avem.Astia s-au nascut matusalemici:)))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.