Caterincă Mioritică

Cine le-a dat foc tinerilor democraţi la Şcoala lor de vară?

Ziarul de Vrancea
9 sep 2011 994 vizualizări
O brichetă de “colecţie” politică a stîrnit nervii democrat-liberali u după ce s-au “fript” cu scăpăriciul liberal, otepedeliştilor le-a luat foc generatorul electric

Înţelepciunea populară spune că suma viciilor este constantă. Nu ştim dacă aprecierea respectivă bagă politica la vicii, însă dacă este să ne raportăm la o mică chestie galbenă care face foc, găsită la Şcoala de vară a tinerilor democraţi, am putea crede acest lucru. Una dintre apucăturile rele de care tinerii par a nu scăpa este fumatul. Iar viciul democrat liberalilor, care pufăie ca turcii, este întreţinut, cum altfel, de adversarii politici. Din raţiuni de îmbolnăvire, evident. Pe una din mesele la care se relaxau juniorii Mustangului cînd îi plictisea, pe rînd, Nuţi Udrea, Trăienică numai dezacorduri branconierul Igaş, Lăzăroiu ori Bocculeţ apăruse o scăpărătoare galbenă, deloc în ton cu manifestarea, pe care scria “Votaţi PNL!”. Cam şters, semn că bricheta funcţiona de prin campania din 2008, dar care în continuare le dădea foc viciaţilor democraţi.

Traşi de atenţie că îşi aprind ţigările cu materiale adversarilor, unii juniori democraţi au sărit ca… arşi, că de unde a răsărit bricheta PNL la manifestarea PDL? O fi vreun intrus? Cineva face mişto de ei? Nu se poate, evident că la mijloc e sabotaj. Şi cum juniorii democraţi au fost mai interesaţi să îşi sudeze ţigările, bineînţeles că scăpăriciul nu a fost aruncat, ba mai mult, pentru că dispăruse, cu siguranţă cineva l-a băgat în buzunarul de la piept, ca să nu spunem inimă, că-i ardem şi mai tare la orgoliu. Sloganul de pe bricheta liberală era “Cu noi nu te frigi”, o atenţionare sinceră. Pe cine mai frige acum PNL-ul? Pe nimeni, că nici nu mai există PNL. Bine că rezistă materialele promoţionale din campaniile vechi, pentru a stîrni unor liberali nostalgii şi democrat-liberalilor nervi. Nervi calmaţi cu o ţigară aprinsă cu bricheta de Opoziţie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.