Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 sep 2011 1177 vizualizări
Ravasitii din Consiliul Local Focsani

Am trait sa o vedem si pe asta. Rind pe rind, consilierii rosii din CL-ul bastinas au fost dati pe spate. Nu de vreo alocare babana de fonduri, nu de demisiile asteptate ale portocaliilor, ci de o aparitie blonda si bronzata. Respectiva doamna nu este insa din partidul lui Mare han, chiar daca lady a trecut la un moment dat prin formatiunea cu trei spini de trandafiri. Lady Fodo i-a ravasit pe social democrati, chiar daca doamna nu mai este la 18 ani si nici domnii consilieri nu mai au tot parul in cap si poarta cu gratie burti gelatinoase. Cel mai acaparat de noul look al lui lady Fodo a parut Vasi Pintilie, care s-a aplecat gentil si i-a sarutat mina liberalei, in aer auzindu-se parca un refren: “ma inec in ochii tai, lala lara lei”. Pai daca e asa, il sfatuim pe Nini sa-si trimita doamnele din partid sa negocieze cu pesedeii. Si ca sa se stie ca e lady si rea, Fodo l-a repezit pe Olo cu accent pe e, care a vrut sa faca o glumita, spunindu-i ceva de impartitul batistei. “Ma scuzati, eu folosesc servetele”, i-a inchis gura lady PNL. Se vad diferente de la nas intre social democrati si liberali.

Cu cine sorbea vicele Morti un ceai seara la promenada?

Si inca o circoteala rautacioasa de la Consiliul Local si Primareala Focsangeles. Paparazzii l-au reperat intr-o seara tirzie pe la promenada prin carfureala pe vicele Bobo Morti. Cica acesta nu era la cumparaturi tirzii, ci sorbea patruns dintr-un ceai alaturi de o pitzi, sefa de loc de promenada. Si spun cei care i-au reperat pe cei doi ca vicele Morti se chicotea cu doamna blonda, desi afara se facuse noapte. Ei, si noi stam acum si ne gindim la un raspuns dat la ziar de vicius, in legatura cu serile tirzii in care ajunge acasa de la serviciu, spre nemultumirea unei doamne mare specialista in statistica. Ei, n-o fi acum un obicei ca Morti sa intirzie pe la promenada, la ceaiuri cu diverse blondinette, dar parca totusi…

Jurnalistii cu gazete de comune au dat-o in agricultura

Cind produsele jurnalistice dau buleu, pseudo-jurnalistii se apuca de agricultura. Ca doar castraveti si bostani poate planta si cultiva oricine. Pe acest model se pare ca isi cauta gloria de fermier si un fost director de ziar, cel ungurean, care si-ar fi luat in arenda o bucata de glie, la Golesti, impreuna cu fratine-su. Unde cei doi se pun pe fertilizat brazdele si pe cultivat legumicole. Si tot despre ungurean, unii -altii spun ca apropierea de urechile unor politicieni de carton i-ar fi adus un post caldut la penitenciar pentru fiul domnului director de cultura de castraveti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.