Caterincă Mioritică

Agitatie la frizerie pentru un perisor de clestar de primar

Ziarul de Vrancea
26 aug 2011 1154 vizualizări
Centrala termica a clacat si nu era apa de ferchezuit ceafa de edil

Circotasii din Focsangeles zic ca ar fi auzit taraboi mare la una din frizeriile din centrul urbei. Cei care au stat si-au ascultat si au bagat la cap spun ca agitatia s-ar fi produs din doua cauze de motive. Una, centrala termica daduse ortul pochii si clientii nu puteau fi samponati si ferchezuiti adecvat. Si a doua si cea mai grava, o programare la luat din perciuni si din parul agresat de soare in concediu si-ar fi facut si primarul cu pletele de clestar. Si din aceste doua cauze, toata lumea se fitiia de colo-colo, rugindu-se sa reinvie centrala, sa-i faca pe plac edilului. Va dati seama ce simplu ar fi fost pentru frizeri sa dea vina pe ENET pentru lipsa apei calde. Dar asa… sa nu banuiasca primarele ca frizerii nu mai doresc sa-l faca fainut. Nu stim cum s-a finalizat toata intimplarea, insa la cit de popular e batrinul primar, credem ca frizerii i-au incalzit apa la fierbatorul electric numai sa apuce sa-l tunda pierdut la spate. Pina la urma credem ca acesta este si blestemul populatiei pusa sa se spele la lighean, cu apa incalzita pe ochiul aragazului. Cum primarul are acasa centrala individuala, macar atunci cind vrea sa se tunda sa nu o poata face. Sa simta o data si el ce simt focsanenii in fiecare dimineata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
RASPOPITU, acum 4625 zile, 8 minute, 14 secunde
Bun...si noi trebuie sa radem la acest articol?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.