Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
26 aug 2011 1175 vizualizări
Ambitie sereista

Fostul sef de la serviciul ochiul si timpanul are o mare ambitie si de aia se tot judeca sa-i creasca pensia si gradul in justitie. Cica Don Serby nu poate fi mai prejos de alti doi consateni de-ai sai care au gradul de general de brigada sereista, si anume Virgilas si Marcelus. Si taman din acest motiv nu renunta la proces, pentru a se saluta pe ulite: “salut dom’ general”, “cu respect dom’ general”. Si nu are doar un adversar pe care sa-l infrunte, ci taman doi generali de SRI pe care trebuie sa-i ajunga. Si daca Don Serby n-a ajuns general in viata, cit a condus SRI-ul din Vrancea, macar acum, la pensioara, cind are mult timp de petrecut prin procese pe la tribunale. Noi stiam vorba aia veche, ca orice militar are in ranita bastonul de maresal. Nu stiam ca este vorba si de invidie rautacioasa pe gradele altuia. Si mai ales ca Don Serby e om batrin, cu parul alb, ar trebui sa fie intelept.

Afaceri imobiliare intre neamurile din Primarie si CJ

Functionarii lui Didi si-ai lui Mare han fac afaceri imobiliare impreuna pe vreme de criza. Potrivit declaratiilor de avere ale unor trepadusi administrativi, vedem cum un apartament in Focsani sare din declaratia unei domnite care plimba foile la Didi in batatura, Onutza Amariutzei, nevasta de avocat, si intra in posesia inlocuitorului de secretar de judet, Nicushor Hicalici. Doamna jurista este si rubedenia finutza a Ralucutei Dan, piesa in panoplia sa de fini din domeniul juridic. Afacerea imobiliara s-a facut si pe banuti frumosi, dar asta nu este o problema pentru bugetarul Hicalici, care nu este deloc pirlit. Mai ales ca la salariile functionaresti intra si sporuri grase, revendicari salariale in instanta si, sa nu ne spuna noua ca nu-i asa, intra si anumite atentii. Dar ca sa nu zica lumea nimic secretarasul s-a trecut in declaratia de avere si cu un credit la banca.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gogu delavrancea, acum 4597 zile, 20 ore, 57 minute, 13 secunde
Serban Nicolae, ca de el e vorba, e un borfas de cea mai joasa speta!!! Cand era pe functie ii raporta lui Portrofel si ce mananca la masa, basca secrete din interiorul unitatii! Asta la indicatiile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.