Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 aug 2011 1623 vizualizări
Vicele tinar de la Cejex o ia pe urmele maestrului Mare han. Gurile rele spun ca Dragos Birla rama groasa a fost detasat sa reprezinte palatul mioritzic intr-o deplasare cool tocmai la Cannes.

I-au beculit ochii in cap junelui cind a auzit unde-i da voie seful sa plece. Si pentru ca in patria luxului nu s-a putut face de ris si sa isi arate latura de social democrat, Birla a spart multe mii de euro pe zi in patria covorului rosu si a filmelor europene. Evident, din bani publici, decontati de Cejexul mioritzic. Cu miile alea de euro, Dragos rama groasa zis si saormarul de la Ekonomic ar fi putut aduce suveniruri ieftine la tot judetul. In schimb, el si-a lafait fundul prin hoteluri scumpe, cu vedere la mare si la iahturile unde faceau topless manechinuitele Occidentului, si a mincat numai mincaruri exotice. Halal exponent al social democratiei, al cumpatarii si al crizei politico-sociale in care se mocirleste judetul.

Serbanoiu, monden la nunta fluturasului de Botoseni

De cind a schimbat aerul de podgorie cu cel de la Botoseni, unde este sef la Politie, Viorica Serbanoiu a devenit extrem de linistit, din punct de vedere politic, si foarte monden. Spunem asta pentru ca fostul sef al Politiei Vrancea a aparut la nunta fiului primarului din Botosani, care este varul baronului oranj Gheorghe Flutur de la Suceava, dar si nasul sau de la a doua casatorie cu o vrinceana, Liliana de Urechesti. Si cum nunta a avut loc la un ponton, in stil american, banuim ca Serbanoiu s-a distrat de minune.

 

 

 

Baronul ar incerca cu o femeie la Focsani

Radio sant de prin Focsani a lansat o noua birfa. Dupa ce in iarna se vorbea despre candidatura patronului de la o firma de curatenie la Primaria Focsani, vopsit independent de PSD, acum combinatorii pesedisti incearca piata cu o femeie, om de afaceri, care detine un lant de supermarketuri, marca locala. Tinind insa cont de neintelegerile politice dintre Ninel si Mare han, am banui ca fitilul ar fi aprins de baron, tocmai intru enervarea adversarului sau, devenit peste noapte partener. Desi n-ar strica sa avem o doamna care sa tina friiele, poate-poate s-ar infrumuseta orasul. Cum insa doamna respectiva a fost zarita de curind la un eveniment monden al unui apropiat al citricienilor, zvonul nu prea sta in picioare. Doar daca doamna vinde piept de pui si la unii si la altii, in functie de interes.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.