Caterincă Mioritică

Mare han a iesit in oras cu Mazare si haremul lui

Ziarul de Vrancea
30 iul 2011 464 vizualizări
Cei doi baroni au fost la o taverna greceasca in Mamaia, cu presa dupa ei u la o parcare din statiuni aparuse in urma cu ceva timp un nou MMO u la Bucuresti, Pontanacul i-ar pregati lui Mare han o iesire triumfala, daca nu imparte titele USL

Pentru cei care s-au intrebat toata saptamina de ce nu apare baronul sa-si adune laurii la diferite proiecte din Focsani, o stire de sfirsit de saptamina a spulberat misterul. Baronul o ardea pe litoral (speram ca se da cu factor de protectie, radiatiile solare sint puternice, s-ar putea sa se arda bine), stind atirnator pe linga playboy-ul Mazariche si pozind in popular la o taverna greceasca din Mamaia. Ca de fiecare data, Raducu a luat caimacul, dansind si facind scheme de Zorba printre farfurii sparte, in timp ce Mare han statea si privea de la o masa, incercind sa isi dea seama cum ar putea el sa-l copieze pe Mazariche, sa aiba si el atit lipici la supusi, dar mai ales la supuse. Stirea iRealitatii spune ca Mare han statea cu doua fete linga el. Oare Lucre nu se supara? Tot pe la Mamaia, in parcarea unui hotel de fitze zacea in urma cu ceva timp si un nou bolid MMO. Fiind o marca ce-i lipseste din garaj lui Mare han, banuim ca nu-i a lui. Dar il sfatuim sa-si ia o nemtoaica de acest gen pe care sa si-o treaca in declaratia de avere. Sa aiba si el masina lui.

Pontanacul si scema Marienilor, care s-ar putea sa nu mai este

Si tot despre baron mai circula un zvon cu greutate, de aceasta data legat de neintelegerile din sinul uslasist, de la care pesedistul vrea sa suga singur, fara sa-i dea o tita si lui Ninel, asa cum s-au inteles Pontanacul si Omul floare. Pentru ca face nazuri, Pontanacul l-ar fi amenintat ca-i va aplica aceeasi schema ca celuilalt Marean, de la sectorul 5 care este. Insa este greu de crezut ca se va ajunge la maziliri de acelasi gen, cu toate ca nimic nu-i exclus, mai ales ca si Mare han a suparat destula lume. Nu stim daca raportarile la hectar, de 76% in Vrancea pentru USL, din care cea mai mare parte adusa de PSD, il vor convinge pe micul procuror sa-l crute pe baronul mioritzic de la taiere. Ca niste mici ulii, zboara in cercuri-cerculete cei doi mici presi, liberalul Ninel, urmat de conservatorul mic Cel –mare, care bineinteles ca s-ar bucura daca s-ar elibera locul din Palatul sutzului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.