Caterincă Mioritică

Bunica din Focsani care i-ar putea fura reclamele lui David Beckham

Ziarul de Vrancea
23 iul 2011 1129 vizualizări
aceasta ar fi mai credibila in promovarea adidasilor decit sportivii celebri

Pont pentru marile firme de echipament sportiv! Ce atitea reclame cu sportivi celebri, care se scalda in banetul de pe lume! Ce atitea spoturi comerciale cu fotbalisti ca David Beckham, Adi Mutu sau jucatori de tenis care sa ne convinga sa cumparam cine stie ce marca de pantofi sport. De atitea reclame care le-au adus mai multi bani decit competitiile sportive, au devenit chiar neconvingatori. Nu ar fi mai bine sa se gaseasca o figura noua, prospata, care sa iti arate ca mersul pe jos face piciorul frumos"¦ pina la batrinete chiar? O candidata pentru asemenea reclame am gasit noi taman in buricul tirgului. Bunica torsion" a gasit de cuviinta ca adidasii albi sint cei mai buni pentru o zi de alergatura prin oras. Bunica strabatea distantele ca un fulg, vazindu-se din miscarile ei ca adidasii sint toata treaba! Nu conta ca nu se potrivesc cu tinuta obisnuita pentru o bunica serioasa, care poarta si broboada. Unde mai pui ca "bunica torsion" a fost si extrem de inspirata sa isi puna adidasii in picioare prin periplul ei prin Focsani, orasul ulita, aici unde strazi, trotuare, parcuri si pietete, toate sint bombardate, pline de gropi, bolovani, denivelari si praf, mult praf. Bunica s-a gindit si la pedichiura ei, adidasii fiind perfecti pentru o zi prin jungla urbana.

" Domnitele care se vor cochete stiu cel mai bine ca sandalutele de sute de euro, combinate cu gumele aruncate de ciobani pe jos si pietrisul de pe strazile si trotuarele lui Didel duc la pagube in buget. Deci, din nou, "bunica torsion" este cistigata. Si nici n-o dor picioarele. Deci, s-ar preta sa turneze un spot comercial la echipament sportiv. Giast do it, varianta de la tara!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.