Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
16 iul 2011 751 vizualizări
Niki si Misu, doi oameni din sanatate, deloc sanatosi unul cu altul

Scintei intretinute cu spirt si furazolidoane se intrevad si intre cei mai medicali directori de pe meleagurile Vrancei. Orelistul Niki Moise i-ar cam scoate amigdalele si ciocanelele lui Misu Copac, fara anestezie. Ca in orice casnicie, dragoste cu sila nu se poate, mai ales ca intre cei doi nu mai sint nici banii de alta data. Prezenti ambii si amindoi in aceeasi incapere in care se discuta despre "moartea domnului Lazarescu", Niki si Misu erau cit p-aci sa se incaiere. Cum singurul director si presedinte se dadea smecher si ii spunea lui Niki ca ar fi mai bine daca ar da niste oameni afara de prin spitale, orelistul portocaliu s-a enervat si i-a transmis ceasistului, nu mai stim ce culoare este, ca "nu faci tu ordine in ograda mea, da?". Sa fie clar! Fiecare cu infectiile si puroaiele lui!



Udrea i-a acoperit cu frunza aia a lui Mazare


Ministresa blonda isi lasa urmele peste tot. Cu Pinalti s-a dat in telegondola de la Pietricica, primarilor de la tara le lasa urme de ruj cind ii tuca, iar lui playboy-ul Radu Mazare de la Constanta i-a acoperit aia cu frunza. Nu aia de jos, ci aia de sus. Asta pentru ca Mazare sa nu se mai expuna atit, acum in pre-an electoral. Astfel ca, pe telegondola de la Mamaia lui Mazare, ministra si-a aplicat brandul de tara, pentru a acoperi goliciunea primarului pesedist. Cum insa popularitatea acestuia este la fel de mare in rindul celor de pe litoral, credem ca Nuti l-ar putea lua in sondaje doar daca si-ar descoperi ea aia de jos, care acum sta ascunsa sub frunza la Palat. Desi pozele vechi cu Udrea printre scoici si alge nu mai infierbinta imaginatia decit celor din PDL, privilegiati la a-i vedea desuurile domnitei pe la diferite intruniri.


Vasi Tirala, doi s-un sfertistul maniac la volan


Circotasii de prin Focsani au fost la un pas de a sucomba. Asta pentru ca doi s-un sfert este pe urmele lor. Nu pentru ca si-ar fi dat seama cine sint, ci doar din greseala. Si cum doi s-un sfertul e de pomina, asa sint si prestatorii de servicii de pe acolo. Specimen deosebit, domnul Vasi Tirala care conduce ca un bidon. O fi de la canicula, nu stim, cert este ca distinsul doi s-un sfertist era sa accidenteze mai multi oameni pe strazile lui Didi. Scrisnetul rotilor s-a auzit de la strazi distanta. Il rugam pe domnul in cauza sa se echipeze cu slapi, palarie de soare si ochelari fumurii, o apa plata de jumatate si s-o ia incetisor, pe la umbra, dar pe jos. Poate asa scuteste oamenii de frica de a fi busiti si, cine stie, poate chiar descopera ceva potrivit pentru job-ul sau extrem de stresant.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.