Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
2 iul 2011 752 vizualizări
Orasul care este are trotuare, nu si strazi

Autoritatile orasului nostru au mai inregistrat un succes in lupta cu bordurile vechiului regim de unde a lucrat cu drag si spor si cel mai tinar primar pensionar din judetel, Didishor Mustiuc. Dupa ce s-au luptat cu infrigurare sa sparga kilometri intregi de dale de granit, care au rezistat peste 20 de ani, cu brio, edilii nostri harnci nevoie mare au reusit sa strice si mai tare strazile, si asa ciuruite de asfaltul de proasta calitate al drumarilor de tranzitie. In goana dupa ingroparea cit mai multor borduri cumparate de la niste prieteni care trebuie sa scape de faliment, muncitorii tocmiti de amicul Didishor cu voie de la "big brother" au creat noi transee si mult noroi in tirg. Asa ca dragi vrinceni, daca vreti sa nu aveti parte de surprize circulind pe strazile minunatului nostru sat cu blocuri, musai trebuie sa va cumparati T.A.B.-uri. Va vindem si un pont: Armata scoate citeva la casare. Partidul e mindru de matale, nenea Didi!


Liceele cu pretentii au si ele manelistii lor


Cuza si Unirea, liceele cu pretentii din comuna noastra mica, aflate intr-o permanenta competitie, inclusiv pe site-ul ziarului nostru, se intrec si in manele. Cica elevii celor doua unitati de invatamint, cit sint ei de cuzisti sau uniristi, asculta de asemenea manele in timpul pauzelor ba la calculatoare ba la telefoane aidoma confratilor de la Agricol ori Miu. Nu ca ar fi ceva rau in a asculta un anume gen muzical, dar sa ai o istorie intreaga in spate cu niste licee construite acum mai bine de un secol si sa ai elevi care dau "play" la "schizofrenia lui salam" parca nu prea cadreaza cu emblema scolii. La celelalte licee se intelege, au fost construite abia acum citeva zeci de ani de comunisti pentru viitoarele generatii de clase (ne)muncitoare. Asadar, daca tot ai un blazon bine ar fi sa iti educi elevii in spiritul acestuia"¦zicem noi. Noroc ca s-a cam terminat scoala si Guta isi mai poate trage sufletul"¦pina in septembrie. Hi hi!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.