Caterincă Mioritică

Cine-i cel mai baron din tara? Dar cel mai trasculescu.ro?

Ziarul de Vrancea
2 iul 2011 1183 vizualizări
Nici un site de CJ din tara nu are o fotografie atit de mare cu chipul presedintelui u Bai baiatule, tu nu ai ce face? , ne-a spus baronul pe un ton suparat cind l-am intrebat de ce si-a pus poster pe site-ul CJ u modelul a fost copiat si de tinarul deputat sef de PDL

Functiile sint trecatoare, doar institutiile ramin, spune o vorba veche. In baza acestei afirmatii atunci cind intri pe site-ul oficial al unei institutii ar trebui sa fii intimpinat de istoricul acelei autoritati, de locurile frumoase ale comunitatii. In schimb, pe site-ul Consiliului Judetean Vrancea chipul lui Marian Oprisan ii intimpina pe toti cetatenii dornici de informatii publice. Facind o paralela cu celelate site-uri ale consiliilor judetene din tara 24 dintre ele nu au deloc chipul presedintelui semn ca acolo mai curind conteaza institutia decit presedintele a carui functie azi e, miine nu e. Printre acestea se numara Sibiul, Timisul, Iasiul, Muresul, Clujul, dar si judete invecinate precum Buzaul si Galatiul. De asemenea, alte 11 judete au chipul presedintelui de consiliu judetean, dar doar foarte mici nu pe aproape jumatate de pagina cum o are Oprisan si inca atit de central. Aradul, Brasovul, Ilfovul si Hunedoara au deci o fotografie mica cu cel ce conduce fiecare consiliu in parte. Asa cum era de asteptat, Baronul de Vrancea este pe primul loc in ceea ce priveste afisarea propriului sau chip pe site-ul unei institutii. Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, este pe locul 2 in ceea ce priveste spatiul arondat, dar oricum, la o distanta considerabila fata de Oprisan. Intrebat care-i rolul unei fotografii atit de mari pe pagina de internet a CJ-ului, Oprisan n-a fost prea incintat: "Bai baiatule, tu nu ai ce face?", ne-a spus baronul suparat. Pe site-ul http://www.covasna.info.ro trecind peste faptul ca apare scris direct in ungureste si abia apoi in romana, la sectiunea "comorile tinutului secuiesc" sint prezentate intr-o forma atragatoare destinatiile importante ale tinutului. Probabil ca Oprisan se identifica daca nu cumva se confunda cu CJ avind in vedere ca din 2000 incoace acesta este presedintele autoritatii. Se poarta totusi si la case mai mari. Cine vrea sa afle informatii de pe pagina de internet a Guvernului este intimpinat de chipul premierului Emilica Boc. Cit narcisism la unii sefi!


Te intereseaza PDL Vrancea? Intra pe trasculescu.ro


Promovarea propriei imagini in dauna unei institutii sau organizatii se poarta si in tabara portocaliilor, care demonstreaza ca au de la cine sa invete. Daca vreo persoana doreste sa afle informatii despre PDL Vrancea aceasta trebuie sa intre pe www.trasculescu.ro, site-ul personal al lui Trasculete, liderul de partid. Nu-i vorba ca nu ar avea si organizatia locala a partidului aflat la putere un site in toata regula doar ca acesta, in plina era informationala, nu a mai fost adus la zi cam de prin 2008, de cind cu campania electorala, cind s-a lansat la apa noua generatie de politicieni, baietii tatilor lor. Toate noutatile apar in schimb pe site-ul deputatului sef de partid. In cazul in care Alinus ar schimba partidul si-ar lua si site-ul cu el? Cind iti pui numele pe ceva acel lucru devine brand personal cu toate ca un partid apartine tuturor celor care il compun, respectiv tuturor celor care cred in "doctrinele" pe care acesta le are la baza. La peste doua decenii de la caderea comunismului liderii politici inca mai sufera de cultul personalitatii precum raposatul. Indiferent daca sint tineri sau batrini.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.