Caterincă Mioritică

Bacinschi ¦iti mai amintesti cind ai fost trimis disciplinar la Marasesti?

Ziarul de Vrancea
11 iun 2011 1936 vizualizări
Dupa ce a fost trimis la origini in anii 70, bine ar fi sa fie trimis la pensie

Umbla vorba in tirg, pardon, in comuna, ca primarului Decebal 101-102 Bacinschi i-a placut sa fie mereu sef, chiar si atunci cind il avea ca superior pe nimeni altul decit pe Dobrovici, care nu era "decit" prim secretar. La un moment dat, cam prin anii 70, daca ne mai tine memoria, Didi era inginer sef pe un santier si se facea ca inspecteaza lucrarile pe acolo. Vrind sa o faca pe superiorul, le-a spus muncitorilor sa nu permita accesul nimanui pe santier. In zadar au incercat zidarii sa ii spuna ca pot veni si persoane mai importante decit el care sa vrea, la rindul lor, sa inspecteze terenul. Saracul Decebal 105-106 Bacinschi credea la vremea respectiva ca nu este nimeni mai breaz decit el, dar avea sa se insele. Asadar, vine Dobrovici sa verifice starea lucrarilor, dar ce sa vezi, nu avea acces. "Stim cine sinteti, dar am primit ordin sa nu lasam pe nimeni sa intre. N-avem incotro", i-ar fi spus bietii muncitori prim secretarului. Scos din pepeni, Dobrovici l-a chemat pe Didisor la raport. Drept recompensa pentru atitudinea sa, primaretele plingacios de azi, cit era el de fudul, a fost trimis disciplinar la Marasesti, adica la origini. Anii au trecut, lumea a mai uitat, dar noi stim cine ne conduce. Intre timp, batrinelul s-a obisnuit sa aiba un sef din cuvintul caruia nu iese. Acesta sta in cladirea de linga primarie. Doar a avut de invatat cum sa se comporte pe vremea comunistilor vechi, ca pe vremea comunistilor noi"¦ se vede. Frumos ar fi ca De ce Bal sa fie din nou trimis disciplinar la Marasesti si sa nu se mai intoarca drept recompensa pentru cum arata orasul"¦in timpul "mandatelor" sale. (Robin Hood)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.