Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
11 iun 2011 1260 vizualizări
Cine-i strategul oranjat care lucreaza pentru Mare han?

Combinatorii citricieni Janel Vraci si Licurel Spanci il imping pe Nelutu Breloc la umilire totala. Acum, ca va avea cadru legal sa candideze pentru primar sau pres de Cejex, pe Stan papusa l-ar cam bate gindul sa se bage. Si cei doi ii toarna minciunele otravite in ureche, cum ca Nelutu ar si cistiga la alegeri. Despre Licurel Spanci s-ar putea spune ca este strategul citrician care lucreaza bine de tot pentru colegul mare han. Cu asa strategi, viitorul nu suna deloc orange.


Masina Primariei Focsani e buna de plimbat copiii unui viciu


Circotasii care stau prin cartierul de fitze aneliste ne-au transmis ca vicele Bobo Matisan se foloseste de masina Primariei, pentru a-si plimba cei doi copii. Cica intr-o zi, cei doi copii au fost asteptati la scara blocului de o masina a Primariei Focsani, cu numar MUN, si cu sofer al municipalitatii, pentru a fi plimbati dintr-un loc in altul prin oras. Sa credem sau sa nu credem acest lucru? Mai ca l-am crede dat fiind ca fiecare romanas ajuns in pozitii de conducere nu se poate abtine sa nu traga de la stat pentru el. Unii pleaca acasa cu agrafe, altii cu caramizi de la blocurile sociale, iar unii tocmesc soferul institutiei sa ii duca progeniturile la o inghetata. Si soferul, pentru ca-i subordonat model si vrea sa-si tina postul, nu comenteaza, ci executa. Oricum, rusinica domnule viciu!



Pungile romanesti care ar trebui sa mentina Britania curata


Pungile biodegradabile pe care le primim la magazine cind cumparam un kil de rosii sau napolitane, au inscriptionate pe ele doua mesaje, a caror alaturare ne intriga. Primul, in limba natala, prin care sintem atentionati sa nu lasam pungile la indemina copiilor, pentru a nu ajunge cei mici sa se sufoce cu ele. Perfect logic. Nu facem acest lucru. Insa, al doilea mesaj, in limba englezeasca, ne spune ca pungile ar putea face rau copiilor si ca... sa avem grija sa mentinem Marea Britanie curata. Pai bineinteles ca noi, cei care locuim in Romania, mentinem Marea Britanie curata, ca doar nu ne ducem cu gunoiul in patria printului. Curios este faptul ca producatorii de pungi de plastic n-au schimbat intrutotul mesajul. Ca daca traim in Romania, macar sa ne mentinem tara noastra curata. Ce fac britanicii pe insula lor, e businessul lor.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.