Caterincă Mioritică

Prietenii stiu de ce! Baronul se vizeaza imaginea Mercedes

Ziarul de Vrancea
28 mai 2011 1421 vizualizări
Baronul copy-paste: ce masini are Mazare la Constanta isi ia si Mare han la Vrancea u ultima achizitie, un jeep de armata, pare a fi fost obtinut dupa negocieri la pahar cu un amic de la showroom-ul Mercedes Benz

Baronul nostru, nici cind vine vorba de masinile cu care circula, dar care nu-s ale lui pe declaratia de avere, nu mai este original. Spropisan a aparut de alegeri, la Tulnici, cu un mertan de armata, achizitie cit de cit noua. Pentru pitzipoancele care-i googalesc pe baroni, da, chiar aduce masina cu jeepanul de razboi al playboy-ului de la Constanta, Raducu Mazare. Deci, s-ar putea spune ca baronul mioritzic si-a pierdut din inspiratie cind isi alege bolidul. Sursele mai spun insa ca pe cit de mult l-ar copia pe baronul litoralului, Mare han are si el smecheria lui in singe. Vedeta intercarpatica cica se duce cu aere la reprezentantele masinilor cu steluta si cere sa i se dea masini gratis si sa beneficieze de super oferte la pret in cazul in care soferul sau se decide sa pastreze vreo masina. Ultima cucerire a fost facuta la showroom-ul Mercedes Benz din Bucuresti, unde cel care se prezinta "presedintele judetului" are un amic imprumutator. Cu alte cuvinte, lui Mare han nu i-ar displacea sa fie imaginea marelui producator de masini nemtesti. Insa, pentru ca nu e blond sau sexy si nici macar n-are picioarele lungi sau sa fie ririit, oferta nu vine. Insa nu-i de dat la o parte nici faptul ca pina la urma Mare han se alege cu masina si se faleste cu ea prin Vrancea. Ba chiar este si la un pas sa accidenteze babete nevinovate, asa cum s-a intimplat in comuna din virful muntelui, in ziua alegerilor partiale. Baronul, care are permisul saltat pentru exces de viteza, in timp ce intorcea masina de armata pe mijlocul soselei, era cit pe ce sa trimita la ortopedie o mamaie curioasa, care statea si casca ochii pe marginea drumului. Vazind ca bolidul verde camuflaj se apropie prea mult de ea, mamaie a tresarit, insa a avut noroc. Frinele masinii ce pare a fi de epoca inca mai functioneaza. Din reactiile bruste la volan ale lui Mare han intelegem de ce a dat peste cap radarul la Rimnic. Spasmele alea pe la picior, exact pe pedala de acceleratie, au nevoie de un tratament delicat. Si pentru asta, mai spun circotasii, cel mai rivnit burlac al Vrancei pare a fi sarit si din schema urmatorului sezon al emisiunii de la Antene. Cica inima sa s-a decis sa-si ia secretara cu acte.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.