Caterincă Mioritică

Politica PDL/PSD e cumetrie de partid

Ziarul de Vrancea
28 mai 2011 1035 vizualizări
Si la Vrancea, ca peste tot, rudele politice sint la putere, iar obiceiul este tinut la inaltime chiar de noua generatie de politicieni pusa pe facut copii

Se incumetresc ei intre ei, respectind in general culoarea partidului. Prima pereche de cumetri este formata din fosta perfecta blonda si rea a lui Mare han, Ralucea. Din dragoste de partid, ea i-a botezat fetita lui Catalin Vrabie pentru Vinatori, si el putin timp inlocuitor de perfect. Ca sa celebreze crestinarea micutei, familiile de ex-perfecti au petrecut saptamina trecuta si pe la Tulnici-Lepsa, cu putin ocol dupa tortul de botez pe la observarea alegerilor. Ralucea chiar a explicat prezenta sa linga Pesedeu: "sint aici in calitate de cetatean". Evident. Insa nici pe partea cealalta, portocalie, incumetrelile nu stau altfel. Proaspatul tatic avansat pe post caldut pe la Finantele Publice, Malu smardoi, l-a invitat pe amicul sau nr. 1 de la Pedeleu, Tralalin, sa-i boteze cel de-al doilea baietel abia adus pe lume recent. Evenimentul inca nu s-a consumat insa cu siguranta va produce vilva in lumea mondena a orasului de provincie. Nu lipsita de o anumita importanta este o alta naseala din familia Malu. Casatorit recent, fratele lui Malu portocaliul a fost cununat de nimeni altul decit de baiatul proaspatului mosier PSD de la Tanasoaria, Gicuta 1.600 de hectare de padure Duta. Deci, nu esti in lumea buna daca nu ai cumatru din politica. Iar daca e transpartinic cu atit mai bine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.