Caterincă Mioritică

Inceputul sfirsitului? Mare han, incoltit de tulniceni-VIDEO

Ziarul de Vrancea
21 mai 2011 967 vizualizări
La judecata baronului asista si atita si Tralalin, insa acesta ar trebui sa ia aminte ce patesti daca ai cea mai mare calitate a politicianului: minciuna

Nu se stie cum se face dar se pare ca domnul presedinte si-a cam pierdut din autoritate si aura. Dus in concediu electoral pe la Tulnici, domnul presedinte a descoperit ca, ce sa vezi, nu mai are priza nici macar la babe. Dupa episodul fluturarii puscociului la oamenii sai care au hamalit prin campanii pentru ca el sa stea cu fundul pe un scaun moale la Cejex, lui Mare han i s-a umflat tarita si a fost pus pe scandal si pe dat afara din partid. "Fanii" sai l-au prins insa intr-o seara la o terasa din Lepsa, unde domnul presedinte pare incoltit, ca la judecata tiganeasca, pus la zid de oameni. Vizibil nervos, acesta fumeaza tigara dupa tigara si raspunde in doi peri. La aceeasi masa este si Tralalin cu oamenii sai care asculta tacuti furia oamenilor. Una dintre cele mai vehemente contestatare a lui Mare han este o babbette cu batic, mai guraliva decit toti barbatii din zona, hotarita sa-i spuna de dulce sefului administratiei judetene. Ce mai conteaza functia omului de la judet, cind pe mosi ii doare de apa si drumuri? "Eu nu merg cu alai dupa mine. Eu sint seful administratiei judetene", spune ingimfat baronul. "Nu mai aveti sustinatori", ii transmit oamenii care ii reproseaza ca nu prea a dat prin comuna lor. "Eu am venit de multe ori la Tulnici", se apara acesta. Nervosi, oamenii il iau peste picior si ii dau dreptate: "ati fost pe la Damatis, pe la Trezor" si ii spun ca nu i-au vazut piciorul pe ulitele comunei. Sa fie inceputul sfirsitului? Nu se stie. Dar intilnirea de la terasa ar trebui sa fie o lectie pentru toti politicienii: minti cit minti, dar mai asculti si oamenii, ca pina la urma tot la mina lor ajungi.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.