Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
14 mai 2011 975 vizualizări
Cica doi politai din Odobelesti il lasau sa zburde pe sosea pe MMO

Soferii individiosi pe sarmul la volan al lui domnu"â"¢ presidente toarna pe forumul ziarului ca politistilor de la Odobelesti le lipseste ceva. Vederea, simtul de reactie, coloana vertebrala, orice. Circotasul ii felicita pe politaii de la Buzau pentru ceea ce omologii de la Vrancea nu au facut, desi au avut ocazii multe. "Tin sa felicit acei politisti care au indraznit una ca aceasta! Daca s-ar fi petrecut in VRANCEA, politistii ar fi intors spatele si nu l-ar fi observat pe tovarasul Oprisan! Un exemplu este destul de clar: intr-o zi Oprisan rula cu o viteza f mare prin Bolotesti iar in fata primariei la Bolotesti se afla MCV-ul Politiei de la Odobesti si acei politisti T...... si D........ nici nu s-au clintit sa se dea jos din masina sa-l opreask. De remarcat este faptul ca cel care circula in spatele lui Oprisan a fost oprit si i s-a luat permisul! Deci ink o data felicit politistii buzoieni pt k au avut singe sa-l opreask si sa-i ia si permisu!", scrie soferul razbunat.


Circuitul banilor: Kanty vinde flori la cei care i-au dat bani de"¦flori


Gradinarul penelist, Kanty Popesque, are atit de multe flori incit nu mai stie pe unde sa le imparta: pe la partid, pe la alt partid, dar cu bani, pe la primarii, tot cu bani, dar si pe la bancile de unde si-au luat credite. Credem ca tot cu bani, ca sa scoata macar de-o rata. Zilele trecute, cind s-a inaugurat cu mare tam-tam o banca veche romaneasca, la care avea economii si impuscatu"â"¢, si-a facut aparitia omul cu trei trandafiri si o sageata. Acesta radia pentru ca ornase frumos holul institutiei bancare cu floricici ilimare. Cind ce sa vezi, vicepresedintele de la fonduri europene l-a recunoscut pe Kanty, de pe vremea cind accesa programe pentru gradina sa. Liberalul i-a adus dovezi ca fondurile au avut ingrasamint bun.


AnacondINA a mai facut o victima


Sa nu va ginditi ca Anaconda de la Bratele de Munca sta si doar stringe batoanele de salam de prin geanta ca sa le rontaie agale la orele prinzului pe birou. Pe linga serviciile aduse constant fostei ei sefe, Madam Placy, AnacondINA a devenit foarte afectiva cu subordionatii ei. Atit de afectiva incit, de marea grija si dragoste cu care ii stringe la pieptul ei voluminos, trei dintre subordonati mai, mai sa-si dea ochii peste cap. De la inceputul anului si pina acum, stresul ca s-ar putea sa nu-i mai intre in gratii acestei Eunectes Notaeus (anaconda galbena), trei angajati au intrat in spital din cauza de boli incurabile. Ceilalti angajati se gindesc acum sa deschida o sectie privata a spitalului in cadrul institutiei pentru ca internarile sa fie facute fara prea mare pierdere de vreme, imediat sub ochii bulbucati ai uriasei reptile.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.