Caterincă Mioritică

Purtatorul de vorbe de la Militie zis si Toderica Duce Vorba

Ziarul de Vrancea
30 apr 2011 1017 vizualizări
In loc sa aiba grija de imaginea politiei si sa mai puna mina pe o carte de gramatica, Toderica ciripeste pe la unii reporteri ce aude de la altii

Noi am crede ca i se trage de la emisiunea "Romanii au talent"- sectiunea "bancuri cu politisti". Unde domnul inspector Bogdan Toader trage tare pentru a nu se mai lasa mai prejos decit proaspatul cistigator de pe meleaguri mioritice al emisiunii televizate, cu un talent demn de toata invidia: ciripitul. Conform unor birfe larg dezbatute printre jurnalistii din tirgul de pe Cacaina, talentul domnului purtator de cuvint al politistilor vrinceni a reusit sa treaca cu brio baremul la "ciripit-viteza", din informatiile pe care i le solicita unii jurnalisti locali la cei de la un anumit cotidian adus bine tare de partea stinga. Unii cred ca ar fi vorba chiar de o sarcina de serviciu din fisa postului trasata pe sub mina de "cel mai profesionist" sef de Politie din judet, acel domn curajos nevoie mare care lupta doar in vorbe cu evazionistii de top. Nu am putea crede asa ceva, fiind convinsi de probitatea morala a domnului cu pricina. Cum se face, cum nu se face, mai toate subiectele care ajung pe la urechile domnului "Toderica Duce Vorba" zboara si "¦ se cam regasesc in paginile cotidianului anexa a PSD si in special a baronului. Ca si anumite exclusivitati pe care ceilalti truditori din presa le vor comentate de sefii lui "Toderica Duce Vorba". Ca sa intoarcem problema si pe alte parti neexpuse la soare, trebuie spus ca acelasi domn inspector are si unele telente de militian, pardon talente, ascunse. Bine tare, cum ar fi (ne)cunoasterea limbii romane sau rapiditatea cu care solutioneaza numai anumite cereri, chiar si dupa finalizarea programului de lucru, care este! Daca unii circotasi au solicitat sa stie cum s-a protapit domnu"â"¢ cu functia, au primit un raspuns foarte pertinent. Cuco-mpetenta! Care este! Cu curs de comunicare de la IGPR"¦. Gata cu atita invidie pe bietul om care nu isi face decit si numai datoria inclusiv cind vine vorba de pus virgula intre subiect si predicat in comunicatele oficiale de presa, mincat litere cu lingura ori cind confunda femeia cu barbatul, Dacia cu Opelul ori victima cu violatorul!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.