Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
30 apr 2011 744 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Sapunel este un pescar "pirit"


Seful bleberalilor vrinceni s-a plins zilele acestea ca habar n-are sa pescuiasca. Potrivit propriilor marturisiri, Sapunel cica n-ar fi prins in undita decit un pestisor mic si ala la plesneala. Nu putem decit sa apreciem franchetea deputatului dar fiind faptul ca sintem incredintati de sinceritatea lui. Acum depinde ce se intelege prin pestior: un contract de proiectare de citeva milioane de coco cu CJ, o chirie de citeva mii de euro cu Societatea de Sare pentru un apartament primit pe vremuri ca locuinta de serviciu sau niscaiva vagoane de trabucuri si whiskey de pe vremea vamesilor incoruptibili. Declaratia lui Ninishor Sapunel a fost facuta cu un usor regret stiut fiind faptul ca pestii cei mari au tras intodeauna la Marrrean. Ceea ce au in comun cei doi lideri politici este credinta absurda ca populatia Vrancei se poate hrani cu cinci piini si doi pesti!


Sorste nematurara, Boculet asteapta


Vizita la Focsani a cantindatului Boculet la sefia partidului i-a gasit cu pantalonii in vine pe pedelisti. Prima pe care a gasit-o ieri cu casa nederidicata a fost Placy, senatoarea patroana de hotel si biserica . Astfel incit in dimineata sosirii premierului subordonatii de la Sorste dadeau zor sa termine treaba la hotelul aflat de citeva saptamini in renovare. Printre maldarele de moloz furnicile-angajate carau mobila, dadeau cu var, vopseau, stropeau florile si asezau mesele la care seara urma sa stea delegatii partidului sa asculte motiunea mica, dar sincera, a lui Boculet. Gurile rele spun ca locatia a fost special aleasa pentru ca asupra premierului sa nu cada bucuria multimii transformata inexplicabil in oua clocite si rosii stricate ramase de la Paste.


Pesedistul Marean face cit cinci pedelei


Cel care se crede seful judetului si al Partidoiului, asa cum ii sta bine omului cu valva la cap, sustine ca la bursa pariurilor, persoana sa face cit cinci. Si asta nu fiindca se refera la masa sa corporala, la greutate sau la osinza dospita pe ceafa sau pe buci. Nu Marean s-a referit zilele trecute la faptul ca asa in general, el ca baron pesedist face cit cinci pedelei. Afirmatia a fost facuta in contextul mai vechi prezentat de ziarul nostru, atunci cind la o discutie cu Tralalin i-a cerut acestuia in schimbul acceptarii lucrarilor de reparatii pe drumul de la Suraia, sa dea de la guvernul Boc bani pentru alte cinci drumuri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.