Caterincă Mioritică

Solo Mon ce-ti mai place sa petreci!

Ziarul de Vrancea
30 apr 2011 666 vizualizări
Marean l-a lasat de curind pe premarele Solo Mon cu marfa-n-soare cum se spune la Minaria Ploscutenilor.

Baronul cu valva i-a cerut premarului sa plateasca urgent cei peste 8 miliarde de lei vechi datorati unei firme private pe trei braduti luminosi si doi Mosi Craciuni barbosi si nespalati, aninati in pomi acum trei ani de zile, adica fix la alegerile din 2008 pe ulitile comunei. Solo Mon s-a trezit ieri ca vistieria comunei este goala si nu mai are bani de functionare si investitii, dat fiind faptul ca firma agreata de baronul pesedist si-a cistigat banii in instanta si a venit cu ordin de executare a bugetului local. Pentru prima data de cind este premare de Ploscuteni, Solo a indraznit sa miriie si sa se plinga de baronet ca l-a lasat cam in guru gol, desi in urma cu trei ani l-a asigurat ca nu este nicio problema si pentru luminitele colorate care au pilpiit in pomi nu trebuie sa dea niciun ban. Masura i-a luat prin surprindere pina si pe alesii locali care dupa ce au votat, joi, ca berbecii, bugetul, fara sa vada vreun proiect sau vreo mapa de sedinta, s-au dumirit ca s-a umblat la pusculita comunala pentru a se plati mofturile unui valvist petrecaret.







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.