Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
9 apr 2011 1260 vizualizări
Cine o mai fura de prin Cara-fur

Prin hipermarketul de fitze mioritzice, Cara-fur, cica a fost depistata o tanti cleptomana, ruda cu un sefulet de la Piata, Gigisor Jipisor. Camerele de supraveghere ar fi prins-o pe distinsa doamna cum fura de multe milioane si cum sotul dumneaei o astepta dincolo de casa, sa-i care prada. Numai ca i s-a cam infundat, tanti cleptomana fiind data pe mina politiei care i-ar fi facut si dosar pentru ca-i place prea tare sa cumpere, dar sa nu plateasca pentru ceea ce ia. Se pare ca la ultima operatiune de "ia de la raft si fugi", respectiva a fost vazuta cum se intoarce la locul faptei nu pentru a returna ce a ciordit, ci pentru ca uitase sa mai fure cite una- alta.


Caracatita retrocedarilor in curtea lui Didishor


Cica pe la primareala focsangeleasca colcaie neregulile si combinatiunile. In problema retrocedarilor de terenuri prin municipiul de pe Cacaina ar fi bagata pina in git o anumita domnita jurist Marta care, la intelegere cu fosta domnita secretar de municipiu, Lumi, face intelegeri in defavoarea orasului. Concret, cele doua fac mis-masuri cu un procurator cu firma de imobiliare. El cumpara drepturile litigioase ale cetatenilor care cer proprietati in Focsani, iar cele doua domnite fac in asa fel incit sa duca Primaria lui Didishor pe minus. Ca asa se poarta si nimeni nu spune nimic. Si, in caz ca va intrebati ce anume se tranzactioneaza, ei aflati ca spatiul verde din fata balconului vostru ar putea ajunge proprietatea cuiva, asta pentru ca Primaria este atit de imbecila sa retrocedeze putinul pamint din jurul blocurilor. Si, ca sa aflati si ce ar vrea sa faca recuperatorul cu firma de imobiliare pe petecul de pamint, o varianta ar fi sa-si faca el mese de ping-pong. Uite asa se face ping-pong in afacerile dubioase ale primarelii lui Didishor. Ca sa nu mai spunem ca domnitele mentionate nu o duc deloc rau si au proprietati luate in urma combinatiunilor la retrocedari.


Nici o semnatura fara acord de la juristii Cejex


Surse demne de incredere spun ca Gabitz Necula, seful de la ograda agricola Vrancea ia la subrat toate hirtiile importante pe care trebuie sa-si puna icsul si vine atirnator la Cejex. Asta pentru ca, de frica si din crasa nestiinta, omul pus sef pentru problemele agricultorilor, Gabitz, habar n-are de treburi juridice si se uita ca mitza in calendar. Si ca sa nu plece legat de la ograda agricola, respectivul sta pe capul juristilor de la Cejex. Care deja s-au invatat cu individul si ii ofera consultanta juridica gratis. Oare n-ar fi mai bine ca domnul sef, care tot este sef, sa se duca la niste studii?



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.