Caterincă Mioritică

iRealitatea vrea sa fure publicul OTV-ului

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 754 vizualizări
Divorturile anului dintre columbeni si zavorani sint subiectele principale la asa zisa televiziune de stiri Incontestabil, cuplurile Moni si Iri Columbeanu, respectiv Oana Zavoranu si Pepe sint niste personaje media care s-au remarcat fiecare in felul lui

Monica, fara sa fim misogini, prin faptul ca arata bine si poarta posetele ca pe palarii, Iri prin faptul ca are bani sa umble cu fete de arata bine si cu doua secole mai mici ca el, eventual le saruta la subrat. In tabara cealalta, Oana Zavor s-a remarcat ca fiind cea mai de seama reprezentanta a mahalalei, dar nu aceea din "Du-ma acasa mai tramvai", de o invoca Gica Petrescu, ci asta contemporana. Nu in ultimul rind, Pepe, expresia latina a muzicii romanesti, singurul mioritico lover care arata in 2011 exact ca in anii 1990 si care foloseste aceeasi marca de gel de peste un deceniu. Firma a si tras obloanele intre timp, dar el a ramas cu citeva zeci de borcane de gel tinute in crama. In ciuda acestor aspecte, postul iRealitatea TV, care pretentios se intituleaza televiziune de stiri, a transmis obsesiv aproape secunda cu secunda scandalurile dintre aceste personaje. Mai mult, au facut si talkshow-uri pe aceste teme de "interes national". Faptul ca se preteaza la astfel de subiecte si ca aduc in prim plan personaje de carton nu face decit sa le strice imaginea, si asa subrezita. E limpede ca exista tendinte de "otevizare", de "tarafizare" a postului. Daca poporul vrea sa vada cum sint spalate rufele vedetelor in public, asta primeste. Singura scuza pe care o poate invoca iRealitatea-OTV este ca, pe vremeri, postul a apartinut lui Silviu Prigoana, un promoter al culturii"¦ de cartofi. Asteptam cu interes o dezbatere pe mese intre politicieni si cu Florin Salam ca fundal sonor. Cretzuleasca urlind la invitati sa nu vorbeasca unii peste altii. (Ion Tembelizor)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.