Caterincă Mioritică

Soatele notarite ale lui Mitrea intra la duel

Ziarul de Vrancea
2 apr 2011 4071 vizualizări
Ambele sint notarite si rivale de Bucuresti, nu pentru inima fratelui Miron, ci pentru distinctia de sotia cea mai cu mot

Fosta si actuala jumatate a senatorului pesedist de Vrancea, fratele Chiron, care nu a mai simtit hirtoapele colegiului in spate de foarte mult timp, sint in competitie acerba. Nu pentru inima fostului sindicalist, care a decis pentru moment ca-i plac blondele, ci pentru titlul de cea mai independenta si mai cu mot dintre nevestele craiului manivela din sindicat, mutat apoi in politica mare. Fosta nevasta vrinceanca din Poiana Cristei si-a pastrat numele senatorului, cu toate ca cei doi nu mai au in comun decit un copil. Atit fosta, cit si recenta, atit bruna, cit si blonda au aceleasi preocupari: sint notarite si au birouri la Bucale unde cam intorc banii cu lopata. Cum prima era deja notarita, a vrut si a doua, iar pe tema intrarii acesteia in bransa, la limita legii, au curs riuri de cerneala. Si asta nu e tot. Gurile rele spun ca amindoua si-au luat aceeasi marca de masina, insa tonul a fost dat tot de fosta, bruneta.

Cica Manu blonda ar cam avea ceva impotriva vrincencei Dory bruna, aceasta din urma fiind motivul pentru care fratele lui Mare han a investit intr-un viloi cocotat pe dealurile de la Poiana Cristei, unde incalzirea se facea pe baza de pacura pe vremea cind centralele termice erau o raritate pe la sate. Povestea de pe marginea ulitei zice ca, in vremea cind Miron Manivela PSD era la Ministerul Transporturilor, ceferistii se strofocau sa aduca cisternele de pacura in salbaticia Vrancei, dar n-aveau pe unde. Drumuri ioc, cale ferata asemenea! Si daca nevestele sint la duel pentru titlul de cea mai tare si avuta nevasta a lui Miron, respectivul domn nu se streseaza cu Senatul si nici nu pune vrincenii pe primul loc, asa cum promitea in campanie. Dar a ramas in istoria CFR ca ministrul care a facut cite o euroga(u)ra prin orasele de unde si-a luat soate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.