Caterincă Mioritică

Cornelush Prunell lasa betoanele pentru vin din Beciul lui Prunell

Ziarul de Vrancea
19 mar 2011 1286 vizualizări
Podgoreanul betonist Cornelush Prunell ne serveste vinul impartasaniei intru coruptie

Cornelush Prunell s-a reorientat in afaceri, in asteptarea sentintei de la Inalta Poarta pentru fituire de euro-bani. Satul de turnat betoane pe bani multi si publici, prin care apoi scormonea DNA-ul, omul de afaceri preferat al lui Mare han si-a descoperit latura de paysano vero si, toamna de toamna, face terapie cu struguri. Gurile bautoare spun ca licoarea s-ar invechi in crama luata pentru un pumn de maruntis de la falimentara IAS Odobesti si care a trecut si prin proprietatea amicului sau, baronul, la un pret inzecit, care ascundea desigur si unele comisioane. Licoarea lui Bachus care iese din miinile curate ale lui Cornelush Prunell este imbuteliata si etichetata cu "Beciul lui Prunell". Dupa ce a scapat in mod miraculos de beciul domnesc al inchisorilor romanesti pentru faptele sale de corupaciune si inselaciune, groparul investitiilor publice din "Provincia Vranceza" pare a descoperi ca, de fapt, ii place la racoarea"beciului". Dar nu la beciul cu sobolani imbracati in haine vargate, ci la beciul cu merlot si tamiioasa. Deci, dupa ce ne-a baut miliarde de lei din bani publici turnati in fundatia de la catedrala mintuirii neamului vrincenesc, acum podgoreanul betonist Cornelush Prunell ne serveste vinul impartasaniei intru coruptie. Din altoirea butasilor de beton cu bani de la Mare han a iesit sticla cu "Beciul lui Prunell" care dezleaga limbile pe loc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.