Caterincă Mioritică

CNA-ul doarme-n post, minorele se lasciveaza pe manele

Ziarul de Vrancea
19 mar 2011 1359 vizualizări
Consiliul are in atentie numai doua canale de stiri, pe care le umplu de amenzi, in timp ce prin alte canale curg pornaciuni minore fara nici o problema

Consiliul National al Audiovizualului are rolul, cel putin teoretic, de a asigura un climat bazat pe libera exprimare si responsabilitatea fata de public in ceea ce priveste televiziunea. Daca ar fi intradevar o institutie care sa lucreze in interesul cetateanului si ar lasa propriile simpatii si antipatii deoparte, ar sanctiona si posturi care nu se ocupa cu macelul mediatic al puterii. Pe Taraf TV, un canal de larga respiratie culturala manelistica , interpretul Ionut Cercel incinta auzul fanilor cu melodia "Tu ma superi, tu ma impaci", dar nu asta e problema. Treaba e ca in clip, fata de-l supara si impaca pe "artist", apreciem ca abia a terminat gradinita si are undeva in jur de 13 ani. Minora talentata danseaza intr-un mod cit se poate de lasciv. Ca are niste parinti dezaxati, care pentru o punguta cu doi bani isi lasa fata sa isi hitine popoul si "bubitele" pe sticla putem accepta, in schimb nu putem ramine impasibili la impactul pe care il are pustoiaca la alte fetite de virsta ei. Avind in vedere ca TeVeul este un formator de opinii si ca are potential de modelare, mai ales a persoanelor fragede, in acest caz ne cam suparam. Noi nu putem face nimic, dar CNA-ul daca nu ar dormi in post, ar vedea ca o minora este intr-o postura total nepotrivita pentru virsta ei si ar actiona in consecinta. Dar cum sa ajunga membrii acestei institutii pe Taraf Television, cind cintaretii nu se intersecteaza nici macar tangential cu politica, daramite sa ii mai desfiinteze pe Boc si compania. Acum nu stim daca CNA-ul este o institutie politizata care face pe plac puterii, stim insa ca Narcisa Iorga, unul dintre cei mai vocali membri a fost in perioada 2005-2008 director de comunicare al PDL. (Sandy Bell)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.