Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
19 mar 2011 1223 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Momita si Mary Pirca - iubire cu aroma de ciocolata


Comisarul sef Momita Pava, vremelnicul adjunct al sefului de pe Piulitie, revenit in functie in urma unui proces, cica a obtinut "verde" pentru functie cu avizul unei anumite Marii portocalii care a tras sforicele ca cei de la Ministerul de Interne sa nu se mai prezinte la proces pentru a sustine cauza institutiei. Ca dovada ca omul are aplecare pentru o anumita doctrina, victoria sa a fost anuntata in pupinmonitor. Momita a venit in functie la recomandarea lui Scandel, prin vara anului 2009 si a fost demis pe motiv ca un "dili-dili" a rupt cordonul de securitate de la intrarea in Piulitie in timp ce sefii jucau Solitare. Pentru ca Mary avea si ea nevoie, ca tot politicianul, de ceva informatii piulitienesti, cei doi se intilnesc pe ascuns. Momita si Mary au fost reperati in separeul unui restaurant din tirg, in timp ce sorbeau o cioco calda. Oare se cunosc din tinerete? Oare Tralalin stie? Oare cine o fi platit nota? Evident, partidul!!!


De ce ochii albastri nu se sesizeaza de mosia lui Gicut Dutz?


Dosarul "deal de padure pentru Dutza" s-a intors la trebunalul unde si sotia lui Gicut, Silva (lat. padure), da cu ciocanelul. Noi nu credem ca procesul ar putea fi influentat in vreun fel"¦ deloc! Curios este insa faptul ca CSM-ul sau, sa zicem, SRI-ul, nu se autosesezeaza de niste minarii la mijloc. Cica din partea Preafacaturii, de dosar se ocupa o domnita jurista care-i colega de dormitor cu un baiat cu ochii albastri. Si cum padurile tin de integritatea statului, nu aude nimeni pe acolo ca nu mai avem lemn nici de scobitori? Circotasii spun ca in programul greu al sereistilor este specificat un capitol dur: urmarirea forumistilor de la ziar. In caz ca va plictisiti sa stati cu mouse-ul in mina, treceti la treaba mai baieti!


Tralalin nu o inghite pe Josepha de la Fortele de Munca


O fi plecat madame Placy la Bucale, insa sucarul intre ea si Tralalin, acum presedinte plin, continua. Cica presidentul citrician vrea sa scape si de ultimele "pile" din deconcentrate infipte de Sori textilista, alde Josepha de la Fortele de Munca si Postalai Tutuiai de la "linge plicul si desface pachetele". De altfel, pe la Fortele de Munca, institutia domnisoarelor, gratiile Mioritza si Josepha se cam calca pe unghii si, ca-n Highlander, nu poate ramine decit una. Furtuna in paharul cu apa se anunta si la Inspectoratul scoalelor, acolo unde cica Tralalin s-a saturat sa-l tina pe Danut Copoiu in umbra si vrea sa-l scoata la lumina, in defavoarea lui boStan Rogoz-anul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.