Caterincă Mioritică

Lionel Cel Tare, Felix, Balamucul si Primaria

Ziarul de Vrancea
12 mar 2011 1330 vizualizări
Oare cel mai mare manglitor de portofele l-ar sustine la primarie pe Lionel Cel Tare?

Bine ati venit in "Vrancea, land of choice", in judetul unde seful Balamucului national vrea sa ajunga primar in orasul Unirii. "Doamne, ocroteste-i pe vrinceni"! Nu fa ca Scaraoschi sa-l aduca la Primarie pe Lionel Cel Tare, ca nu sintem toti manglitori. Nu furam toti portofele din gara, nu am falimentat fabrica de ciment, nici n-am pus pe chituci intreprinderea de drumuri si poduri. Nu manglim betoane din banii europeni pentru Piata Unirii, nici nu umblam toti cu gipane marca MMO. Doamne, nu ne pedepsi pe noi, astia prostii care-I votam pe Renato, ca am scos merii de la Pomicola si am pus mina pe hectarele de pe E85. Nu lasa Doamne ca necuratul sa-l aduca pa fostul sef al puscariilor, primar peste Focsani. Du-l la Bolotesti si fa-l primar peste penitenciarul cu maslini si chiparosi de la kilometrul 25! Acolo s-au dus banii din paminturi si pavelele de la ANL-uri. Asta ne mai lipsea la Focsani: sa avem primar un patron de puscarii! Bine ati venit in orasul de pe Cacaina, in "Vrancea, land of choice", unde turnatorii fostei Securitati, pleiboi-ul Renato si mutul Drumes, conduc judetul, iar Felix Motanul ne ofera primar pe patronul Balamucului national. Unde esti tu Eugen Barbu sa mai scrii o "Groapa" cu scursurile din Cacaina unde, din sef de Balamuc poti ajunge Primar? Sa fim, oare, toti, niste puscariasi? Cu siguranta nu, insa experientele nefericite ale primarilor gen Didi mustiuc si Culai latcai ii duc cu gindul pe politicieni ca am inghiti si-un primar sef de zdup, ca nu ne-ar strica sa stam putin ca pe la mititica, sa avem program de plimbat prin curte si ore de recreere cioplind niste sipci pentru garduri. Pentru a privi toti din spatele unui gard. Si, ca intr-o piesa de teatru mult prea realista, ne si inchipuim ca, cu-n primar fost sef la balamuc, am purta toti in loc de nume niste numere pentru recunoastere. Si nici nu vrem sa ne gindim citi ani am sta dupa gratii daca nu l-am vota pe Lionel la Primareala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.