Caterincă Mioritică

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
5 mar 2011 1115 vizualizări
Cele mai proaspete birfe din provincia "vranceza"

Nightul unde fetele faceau opt-uri pe soba


Necaz mare printre domnii din Focsani, amatori de prestatii la bara executate cu stil si contra bani de gazele dezinhibate. Una din casele de pierzanie in miez de noapte a ars, precum pasiunea domnitelor frecindu-se de teava. Pompierii au fost chemati intr-un suflet, de teama ca nu cumva gagicile sa arda precum Anna Lesko. Motivul fierbintelii a fost o soba despre care niste oameni din interior ne-au spus ca era mascata intr-un perete de rigips. In toiul prestatiilor nocturne, gazelele isi lasau clientii nesatisfacut de teama sa nu inghete instalatiile domnilor. Dupa ce se roteau de doua ori la bara, dansatoarele lasau din mina surubelul si mai puneau pe foc un brat de lemne. Intretineau ele flacara din sufletul domnilor, dar frigul din sala de dans nu i-ar fi stimulat pe cei mai fideli clienti.


Baronul, marca de ciocolata cu cacao


Dupa pastele baronului, la raftul de alimentara a mai aparut un sortiment de imbuibat, marca "Baron". Este vorba, evident, de ciocolata cu cacao, la fel de dulce precum guvernarea de peste un deceniu a adevaratului baron vrincenesc. Pentru cei carora le place de dulce, le dam o veste nu foarte buna. Respectiva ciocolata cu gust de cacao nu se gaseste in orice magazin, ci numai prin dulcele strainataturi, cam pe unde ii place baronului sa se plimbe prin vacante. Pentru cei care au o problema cu atit zahar in singe, iar nu este recomandat sa aleaga la raft tableta respectiva. Poate sa incerce ceva fructe, citricele fiind recomandate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.