Caterincă Mioritică

Se da Tralalin la liberalii lui Kanty?

Ziarul de Vrancea
5 mar 2011 1031 vizualizări
Negocieri de trotuar intre partidele vecine

Vechile iubiri politice se uita greu. Iar protagonistii fostelor aliante inca mai trag nadejde ca barca uslasilor sa ia repejor apa si sa arunce un colac de salvare la guvernare. Cam dupa acest lucru pare a se lua si Tralalin, imparatul portocalelor mioritzice, care a fost surprins ieri la prinz avind negocieri cu segmentul dur din partidul de dincolo de perete, liberalii lui Ninel. Trotuarul dintre PDL si PNL pare un pic cam mic pentru Alin si Kanty, "arbitrati" de un domn misterios, dar foarte pornit la discutii in contradictoriu. Judecind dupa expresia fetei lui Tralalin, care nu statea incruntat din cauza babei insorite de Martie, credem ca discutiile cu gradinarul Kanty, cel care a plivit si a turnat ingrasamint la altoirea PNL-ului pe butasi PSD-isti, nu au dat roade. Cel putin nu deocamdata. Judecind dupa speranta de viata a aliantelor politice din trecut, Tralalin se gindeste deja cum sa duca la "divort" anumite parti din partidul galben, neimpacate ca trebuie sa stea cu dreapta la stinga. Insa, cum dorinta liberalilor vopsiti in rosu este sa ajunga la guvernare, iar sondajele umfla USL-ul pe la 60%, este de inteles ca nu accepta propunerile indecente ale pedeleilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.